Κυριακή 8 Απριλίου 2012

Μπόρα...σαν ηφαίστειο που ξυπνά ...ξέρει ν'αγαπά


Μια κουταβα (9,5μηνων) American Staffordshire Terrier ( Αμέρικαν Σταφορντσαϊρ Τεριέ). Ένα υπέροχα όμορφο πλάσμα, με αυξημένη ενέργεια κι απίστευτη εξυπνάδα. Άριστη σύντροφος και φύλακας , συνδυάζει δύναμη και τρυφερότητα προς τους ανθρώπους που θεωρεί οικογένεια της κ κάνει τα πάντα για να είναι προστατευτική, ειδικά με τα παιδιά. Είναι κεφάτη, παιχνιδιάρα, ατρόμητη, οι κινήσεις της έχουν τη χάρη ενός τσιταχ η μιας λαφίνας. Τόσο τρυφερή κι αγαπησιάρα που δεν περιγράφεται και ταυτόχρονα με μιαν απίστευτη αφοσίωση στον άνθρωπο της, που μπορεί ανά πάσα στιγμή να τον υπερασπιστεί με τίμημα την ίδια της τη ζωή.Ένα κορίτσι για φίλημα που ψάχνει τον εκλεκτό της καρδιάς της και «σαν ηφαίστειο που ξυπνά» να τον αγαπά.

Θα υιοθετηθεί αυστηρά εντός αττικής, στειρωμένη, με βιβλιάριο υγείας, ταυτότητα, μικροτσίπ (ν.4039/2012)και υπεύθυνη δήλωση υιοθεσίας από τον σύλλογο «Φίλοι των ζώων Χαλανδρίου»
Τηλεφωνήστε στην Όλγα στα (vod)6945386096 & (cosmo)6986008025 (παράκληση: όταν δεν απαντώ αφήστε γραπτό μήνυμα) η στο email olgazoa@yahoo.gr η στην ιστοσελίδα www.filoizoon.gr.

Via @adespoto.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου