Παρασκευή 6 Απριλίου 2012

Caspar....Caucasian Sheperd Dog Δύναμη κ' χάρη


Για οσους ξερουν απο σκυλια κ λατρευουν το ρωμαλεο μεγαλο μεγεθος... Ειναι ενας κομψος με ....πλουσια κομη αρχοντας!! Πανεξυπνος, θαρραλεος κι αριστα κοινωνικοποιημενος σκυλος, αγρυπνος και παντα αφοσιωμενος στον ανθρωπο του. Λενε πολλα για τουτα τα μοναδικα πλασματα, ομως ο Κασπαρ, πεταει το...γαντι και προσκαλει αλλα και προκαλει να τον γνωρισετε και να εκπλαγειτε!! Ενας μαλλιαρος γιγαντας (ναι θελει πολυ βουρτσισμα) που σας απλωνει το χερι να τον αγκαλιασετε και να βουλιαξετε στη πανεμορφη ψυχη του...Εξαιρετικος φυλακας, (παντα αλλα ειδικα οταν χρειαζεται), δεν σηκωνει μυγα στο..σπαθι του. Προσαρμοστικος, καλοβολος, απιστευτα συντροφικος, ο Κασπαρ ειναι ο σκυλος που δεν φανταζοσασταν οτι υπαρχει και σας περιμενει.
Θα υιοθετηθεί αυστηρά εντός αττικής, στειρωμένος, με βιβλιάριο υγείας, ταυτότητα, μικροτσίπ (ν.4039/2012)και υπεύθυνη δήλωση υιοθεσίας από τον σύλλογο «Φίλοι των ζώων Χαλανδρίου»(7064/02)
Τηλεφωνήστε στην Όλγα στα (vod)6945386096 & (cosmo)6986008025 (παράκληση: όταν δεν απαντώ αφήστε γραπτό μήνυμα) η στο email olgazoa@yahoo.gr η στην ιστοσελίδα www.filoizoon.gr.

Via @adespoto.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου