Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012

Στεφανί : Διαχρονικη και σπανια Πριγκίπισσα


"Η ατίθαση πριγκίπισσα του Μονακό, προδομένη από τον πρώην σωματοφύλακα και νυν σύζυγό της........."
Η σπανιας πορτοκαλι ομορφιας Στέφανι, προδομενη απο την πρωην "μαμα της", ξεσπιτωθηκε σε νεαρη τρυφερη ηλικια. Βαθια συναισθηματικο πλασμα, αργησε να συνελθει απο το σοκ της εγκαταλειψης. Τωρα πια, ειναι ετοιμη , αυτη η σε ολα της Κυρια, να βρει το δικο της σπιτικο. Ειναι διακριτικη παρουσια, τρυφερη και χαδιαρα, πανεμορφη και πολυ καλη συντροφος.
Θα δοθει στο νεο της σπιτικο με βιβλιαριο υγειας, στειρωμενη με μικροτσιπ και με φορμα υιοθεσιας .τηλεφωνειστε για να την γνωρισετε στην Όλγα στα 6945386096 & 6986008025 (οταν δεν απαντω στειλτε γραπτο μηνυμα)

Via @adespoto.gr

Λάρα (Κροφτ), στοχος της η καρδια σας....3 μηνών


Λάρα (Κροφτ), στοχος της η καρδια σας.".....το χόμπι της αρχαιολόγου είναι η συλλογή σπάνιων κειμηλίων... Διαθέτοντας άριστη σωματική διάπλαση και εκπαιδευμένη στις πολεμικες τεχνες η Λάρα Κροφτ αψηφά τους κινδύνους και ταξιδεύει σε κάθε μέρος του πλανήτη προκειμένου να αποκτήσει αυτό που αναζητά....".
Αν και μολις 3 μηνων, ειναι ατρομητη , ωραια και μοιραια και δεν συμβιβαζεται παρα μονο με την καλυτερη αγκαλια! Θα γινει μεγαλωνοντας μεσαιου μεγεθους κοπελια (γυρω στα 20 κιλα), να περπατατε μαζι και..να τριζουν τα πεζοδρομια!!! Η διαχρονικα επικαιρη μαυροασπρη ομορφια της και η μωρουδιακη γοητεια της, αναζητουν τον...μονιμο αποδεκτη τους!!!Η μαχητικη συντροφος της ζωης σας Λάρα, θα υιοθετηθει μονο εντος αττικης, ( με τη συμφωνη γνωμη σας να στειρωθει πριν χρονισει), με βιβλιαριο υγειας, μικροτσιπ, ταυτοτητα και φορμα υιοθεσιας.Επικοινωνειτε με την Ολγα 6945386096 & 6986008025.(όταν δεν απαντά αφήστε μήνυμα)


*Το Pedigree® επιβραβεύει την υπεύθυνη υιοθεσία και προσφέρει
δωρεάν τροφή για 6 μήνες

Via @adespoto.gr

Η Λίζα με τα έντονα χρώματα και τον ήρεμο χαρακτήρα


Τρυφερή και χαδιάρα, η Λίζα συμβιώνει αρμονικά με όλους. Με εξαιρετικά καλό και ήρεμο χαρακτήρα, 1 έτους, ιδανική γατούλα για σπίτι. Είναι στειρωμένη, εμβολιασμένη και θα δοθεί με φόρμα υιοθεσίας για σπιτόγατος εντός Αττικής. Τηλ. 6936-976310 Ευαγγελία (Χαλάνδρι)

Via @adespoto.gr

Ο πορτοκαλογατούλης Μάνος ψάχνει σπίτι


Ο ξανθούλης Μάνος είναι ένας γατούλης 1 έτους, χαρούμενος, κοινωνικός και ντροπαλός μαζί. Μόλις εξοικειωθεί με τους ανθρώπους του, ξεδιπλώνει όλη του την καλοσύνη και τρυφερότητα. Μαθημένος στη συμβίωση με άλλα γατάκια και σκυλάκια, χρειάζεται τη δική του οικογένεια. Είναι στειρωμένος, εμβολιασμένος και θα δοθεί με φόρμα υιοθεσίας για σπιτόγατος εντός Αττικής. Τηλ. 6936-976310 Ευαγγελία (Χαλάνδρι)

Via @adespoto.gr

Μπαχ: μελωδία ψυχής, αρμονία ζωής…..


Μπαχ: μελωδία ψυχής από την πιο ελληνική σκυλίσια φιγούρα.

Ημιαιμος μολοσσός της ηπείρου, μεσαίου μεγέθους, με ένα βλέμμα που αγγίζει κατευθείαν την κάθε ευαίσθητη ψυχή. …. Γλυκός, καλοσυνάτος, γεμάτος ευγνωμοσύνη, γιατί χαίρεται το μαξιλάρι του….θαρρείς ολόκληρος αναδύει μια μελωδία πρωτόγνωρη, έναν ύμνο στη ζωή…στην ελπίδα….στη χαμένη ανθρωπιά…Εύκολος σε όλα του, καλόβολος και συνεργάσιμος, ταιριάζει σε αρχάριους και ρομαντικούς ανθρώπους. Ένας δίχρονος σκυλακος σωστός κύριος, που με το μελένιο βλέμμα του σε κοιτάζει κ σε αποδέχεται όπως κι αν είσαι, γυρεύει την αποδοχή κ την αγάπη. Θα δοθεί εντός Αττικής, στειρωμένος κι εμβολιασμένος, με βιβλιάριο υγείας, μικροτσίπ και ταυτότητα, στον άνθρωπο που θ ακούσει την μελωδία της ψυχής του

Ο αλλιώτικος Μπαχ περιμένει να τον πάρετε από το χώρο που προσωρινά φιλοξενείται. Τηλεφωνήστε στην Όλγα στο 6945386096 η στο 6986008025 (όταν δεν απαντά αφήστε μήνυμα).

*Το Pedigree® επιβραβεύει την υπεύθυνη υιοθεσία και προσφέρει
δωρεάν τροφή για 6 μήνες

Via @adespoto.gr

Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

ΧΑΘΗΚΕ


ΧΑΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΚΕΜΡΗ ΑΣΠΡΟ ΘΗΛΥΚΟ ΚΥΝΗΓΟΣΚΥΛΟ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΟΛΑΡΟ ΣΤΕΙΡΩΜΕΝΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟ ΠΕΡΙΠΟΥ 3 ΕΤΩΝ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟ ΕΙΔΕ Η ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ.ΗΤΑΝ ΑΔΕΣΠΟΤΟ ΚΑΙ ΦΟΒΙΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΤΟ ΠΛΗΣΙΑΣΕΙ.

Via @adespoto.gr

Ψάχνουν σπιτι


7 κουκλάκια όπως αυτά της φωτογραφίας ψάχνουν ένα μόνιμο σπιτικό. Είναι 1.5 μηνών, απίστευτα χαριτωμένα και θα γίνουν μεσαίου-μεγάλου μεγέθους. θα δοθούν αποκλειστικά σε ζωόφιλους. Τηλ επικοι. 6971653557

Via @adespoto.gr

Χαρίζεται ο Φάτσας, ένα ημίαιμο Μέην Κουν


Xαρίζεται ο Φάτσας. Ενα φιλικό και χαδιάρικο αρσενικό γατάκι, ημίαιμο Μέην Κουν,ηλικίας 5 μηνών, εμβολιασμένο και αποπαρασιτωμένο.

Via @adespoto.gr

ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ ΓΑΤΟΥΛΗΣ, ΜΟΝΟΣ Η΄ ΜΕ ΠΑΡΕΑ!


ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΦΙΛΟΖΩΟΥΣ Ο ΟΜΟΡΦΟΣ ΓΑΤΟΥΛΗΣ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΛΟΓΩ ΥΠΑΡΞΗΣ ΠΟΛΛΩΝ ΓΑΤΙΩΝ. ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ 4-4-11 (ΕΙΝΑΙ 10 ΜΗΝΩΝ) & ΕΙΝΑΙ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΑΠΟ Τ'ΑΔΕΡΦΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΥΙΟΘΕΣΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΗΣΥΧΟΣ, ΠΑΙΧΝΙΔΙΑΡHΣ, ΕΧEI ΗΔΗ ΜΑΘΕΙ ΤΗΝ ΑΜΜΟ ΥΓΙΕΙΝΗΣ & ΤΡΩΕΙ ΚΑΙ ΞΗΡΑ ΤΡΟΦΗ. ΘΑ ΔΟΘΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ Η΄ ΜΕ 1 ΑΠΟ ΤΑ ΜΙΚΡΟΤΕΡΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΑΥΛΗ Η΄ ΚΗΠΟ ΕΠΕΙΔΗ ΜΕΓΑΛΩΣΕ ΣΕ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ. ΟΠΟΙΟΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΥΙΟΘΕΤΗΣΕΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ: 6908965532.

Via @adespoto.gr

Φαίδρα, ημίαιμο λυκοσκυλάκι 3,5-4 μηνών


Η Φαίδρα είναι μια γλυκύτατη κουταβούλα 3,5-4 μηνών που ζούσε με τα αδερφάκια της σε μέρος που κινδύνευαν άμεσα και έτσι τα πήραμε μαζί μας για να είναι ασφαλή και να βρούνε οικογένειες. Είναι πανέμορφη, ημίαιμη λυκοσκυλίτσα και θα γίνει μεσαίου προς μεγάλου μεγέθους. Θα δοθεί σε υπεύθυνη οικογένεια εντός Αττικής, με βιλιάριο υγείας, microchip, συμβουλές εκπαίδευσης και τη συμφωνία να στειρωθεί όταν φτάσει στην κατάλληλη ηλικία.

Πληροφορίες: 6982977330, huppydogs@yahoo.gr, www.fazoo.gr

Via @adespoto.gr

ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ ΗΜΙΑΙΜΟ ΠΙΤΜΠΟΥΛ


Τελικα αυτος ειναι ο ΡΟΚΥ βρεθηκαν οι δικοι του ΑΛΛΑ δεν τον θελουν...για δικου τους λογους.....μια φιλοξενεια,,υιοθεσια θα σας παρακαλουσα να σωθει...!!!!ειναι 10 μηνων πολυ φιλικος με ολα κ με ολους μια ευκαιρεια ΖΩΗΣ...ΘΑ ΤΟΥ ΔΩΘΕΙ???? ΤΗΛ.6974672808 — στην τοποθεσία αγ.ιωαννης ρεντης.

Via @adespoto.gr

Labradorakos


Χαρίζεται ο κούκλος της φωτογραφίας. Κουτάβι, ημίαιμο Λαμπραντόρ, 7 μηνών περίπου. Είναι απίστευτα φιλικός, αγαπησιάρης, παιχνιδιάρης, ιδανικός για οικογένεια με παιδιά. Ο καλύτερος φίλος! Πληροφορίες: 6945534118.

Via @adespoto.gr

Στρουμφίτα, κουταβούλα 2 μηνών


Η Στρουμφίτα είναι μια πανέμορφη κουταβούλα που βρέθηκε παρατημένη μαζί με τα αδερφάκια της. Είναι 2 μηνών και θα γίνει μάλλον μεσαίου μεγέθους. Φιλοξενείται προσωρινά σε σπίτι και αναζητεί υπεύθυνη οικογένεια. Θα δοθεί για υιοθεσία εντός Αττικής, με συμφωνία τοποθέτησης microchip και στείρωσης όταν φτάσει στην κατάλληλη ηλικία.
Πληροφορίες: 6937466030, sox7gr@yahoo.gr, www.fazoo.gr

Via @adespoto.gr

βρεθηκε σκυλακι


βρεθηκε σκυλακι ρατσας σιχ-τσου στο κορωπι. ειναι περιπου 2 ετων πολυ φιλικο και μαθημενο σε σπιτι. αναγκαστηκαμε να τον κουρεψουμε διοτι το τριχωμα του ηταν σαν τζιβα. εχει λιγο καταρρακτη στα ματακια του. πολυ μικροσωμο! οποιος το εχει χασει η θελει να το υιοθετησει ασ επικοινωνησει μαζι μου!! ειναι παρα πολυ ησυχος και πολυ φιλικος!

Via @adespoto.gr

Η μικρή Ιουλιέτα χρειάζεται μια ευκαιρία, φιλοξενία/υιοθεσία!


Η Ιουλιέτα είναι μια όμορφη σκυλίτσα μόλις ενός έτους. Βρέθηκε τρομοκρατημένη και σε οίστρο και έτσι την πήραμε από το δρόμο με σκοπό να τη στειρώσουμε. Στο διάστημα που μεσολάβησε μέχρι να τελειώσει ο οίστρος της και να μπορέσει να γίνει η επέμβαση μας ενημέρωσαν ότι στην περιοχή που βρέθηκε πέθαναν άλλα σκυλάκια από φόλες... Έτσι από τότε παρέμεινε κοντά μας.

Όμως ο τρόμος δεν έχει φύγει από τα ματάκια της και ας έχει περάσει αρκετός καιρός. Λέγαμε ότι θα συνέλθει, θα ηρεμήσει και τότε θα είναι έτοιμη για αναζήτηση οικογένειας, όμως προς μεγάλη μας λύπη τη βλέπουμε ακόμα μπλοκαρισμένη και εξαιρετικά ανασφαλή. Μας ήταν δύσκολο ακόμα και να τη φωτογραφήσουμε αφού περνάει σχεδόν όλη την ημέρα τρυπωμένη μέσα στο σπιτάκι της. Η μόνη ελπίδα για την Ιουλιέτα είναι να ζήσει σε σπίτι ώστε σιγά σιγά να χαλαρώσει και μάθει να εμπιστεύεται τους ανθρώπους. Είναι ακόμα πολύ νέα και είναι πολύ κρίμα να περάσει όλη της ζωή στο καταφύγιο παρέα με τους φόβους της. Αν θέλετε να δώσετε μια ευκαιρία στη μικρή Ιουλιέτα παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας!

Πληροφορίες: 698 2977330, huppydogs@yahoo.gr, www.fazoo.gr

***Αν θελήσετε να βοηθήσετε τη μικρή Ιουλιέτα, θα έχετε βέβαια εμάς στο πλευρό σας αλλά και συμβουλές από εκπαιδευτή!***

Περισσότερες πληροφορίες για την προσωρινή φιλοξενία εδώ: http://www.fazoo.gr/prosfora/filoxenia

Via @adespoto.gr

Piggy, η γατο-γουρουνίτσα


Με είπανε Piggy γιατί είμαι μικρή και στρογγυλή σαν γουρουνίτσα.
Η ιστορία μου ειναι λίγο έως πολύ συνηθισμένη.
Γεννήθηκα σε ένα κήπο πολυκατοικίας, όπου πέρασα τους πρώτους μήνες της ζωής μου με τον αδερφούλη μου και τους γονείς μου. Ξαφνικά γίναμε ανεπιθύμητοι και έτσι η κυρία που μας πρόσεχε φρόντισε σιγά σιγά να μας απομακρύνει.
Οι γονείς μου ζουν μαζί,στειρωμένοι πια, κάπου αλλού και ο αδερφούλης μου ήδη έχει βρει το δικό του σπίτι. Έμεινα μόνη και τελευταία.
Είμαι 7μηνών, στειρωμένη, αποπαρασιτωμένη,εμβολιασμένη, τρυφερή και με διάθεση να αγαπήσω πολύ όποιον άνθρωπο με φροντίσει.. Τα χρώματα μου είναι πολύ ιδιαίτερα, γιατί είμαι γκρι με κρεμ λεπτομέρειες.
Δίνομαι μόνο για μέσα στο σπίτι γιατί δοκίμασα τους κινδύνους του έξω και δεν μ'αρέσει καθόλου.
Αν θέλετε να με γνωρίσετε από κοντά, καλέστε στο τηλ 6944539442 ή στείλτε μειλ στο floisvoscats@gmail.com

Via @adespoto.gr

χαθηκε σκυλακι σιχ τσου


ΧΑΘΗΚΕ ΣΚΥΛΑΚΙ ΡΑΤΣΑΣ ΣΙΧ ΤΣΟΥ ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΟ. ΣΤΙΣ 10/02/2012 ,ΑΚΟΥΕΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥΛΗΣ.ΕΧΕΙ ΜΑΚΡΥ ΤΡΙΧΩΜΑ ΛΕΥΚΟ ΜΕ ΞΑΝΘΟ.ΔΕΝ ΦΟΡΟΥΣΕ ΛΟΥΡΑΚΙ. ΔΙΝΕΤΕ ΑΜΟΙΒΗ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΤΟ ΒΡΕΙ.

Via @adespoto.gr

dayan: ένα ματάκι, μία μεγάλη αγκαλιά


O Dayan είναι ένα ήσυχο και χαδιάρικο γατάκι 9 μηνών, που βρέθηκε με ένα ματάκι λόγω γατο-ίωσης. Είναι λευκός-γκρι με βελούδινο τρίχωμα γεμάτος κέφι γαι ζωή. Του αρέσουν τα χάδια και τα γουργουρητά, τα παιχνίδια κι οι κορδέλες και συμβιώνει αρμονικά με άλλα ζωάκια. Κοινωνικός και τρυφερός, χρειάζεται υπεύθυνη οικογένεια για μια ζωή. Είναι στειρωμένος κι εμβολιασμένος. Τηλ. 6932485481 ώρες 17.00-22.00 Χριστιάνα (Αθήνα)

Via @adespoto.gr

Λίνος, ημίαιμο λυκοσκυλάκι 3 μηνών


Ο Λίνος είναι ένα ημίαιμο λυκοσκυλάκι 3 μηνών που βρέθηκε παρατημένος μαζί με τα αδέρφια του στο βουνό. Φιλοξενείται σε σπίτι όπου μαθαίνει καλούς τρόπους, έχει κάνει τα πρώτα του εμβόλια και αποπαρασίτωση. Θα δοθεί για υιοθεσία εντός Αττικής, με συμφωνία τοποθέτησης microchip και στείρωσης όταν φτάσει στην κατάλληλη ηλικία.
Πληροφορίες: 6937466030, sox7gr@yahoo.gr, www.fazoo.gr

Via @adespoto.gr

ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ Ο FREDERICO!!!


Χαρίζεται ο Frederico!!! Μόρτης κούταβος 3 μόλις μηνών σε απόλυτα κομψό συνδυασμό άσπρου-μαύρου με απαλό και ζουμπουρλό κορμάκι και ατελείωτη διάθεση για τσαχπινογαργαλιές.Τον παράτησαν στον Βερόπουλο Σταυρούπολης μαζί με την αδερφούλα του για ψώνια αλλά αυτά προτίμησαν την παρέα μας από το να ψωνίσουν μαρούλια.Θα γίνουν περίπου 12-15 κιλά σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των εμπειρογνωμώνων. Παιχνιδιάρικο, ζωηρό, υγιέστατο, φαγανό, με πανέμορφη μουρίτσα!! Είναι κοινωνικός με ανθρώπους και σκυλάκια κάθε μεγέθους και ηλικίας!! Έχει κάνει τα πρώτα του εμβόλια και αποπαρασίτωση. Μόνο για ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ γονείς που θα υπογράψουν συμβόλαιο υιοθεσίας. Τηλ. 6944556768

Via @adespoto.gr

Χαρίζεται η μαύρη καλλονή Στεφανί


Η Στεφανί είναι μία μαύρη καλλονή, μεσαίου μεγέθους, γυαλιστερή και αξιολάτρευτη. Βρέθηκε στα Καλύβια, μία περιοχή εχθρική και επικίνδυνη για τα ζώα. Ως εκ θαύματος γλίτωσε από αυτοκινητιστικό ατύχημα και φιλόζωος κύριος της περιοχής την περισυνέλεξε προκειμένου να την σώσει. Έκτοτε βρίσκεται σε πανσιόν της περιοχής και περιμένει να βρεθεί κάποιος να την επιλέξει για πιστή φίλη του. Είναι περίπου 1,5 έτους (μέσα 2010), φιλική και κοινωνική τόσο με τους ανθρώπους όσο και με όλα τα ζώα και πολύ εύκολη στη βόλτα με το λουράκι της. Έχει κάνει ήδη θεραπεία για ερλιχίωση και είναι αρνητική σε καλααζάρ. Η Στεφανί είναι τώρα υγιέστατη και έτοιμη να υιοθετηθεί, αφού πρώτα στειρωθεί.
Για να την αποκτήσετε, στείλτε μειλ στο info@stray.gr κ. Τάσος 6972819738

Via @adespoto.gr

Πέρσα, φουντωτή θεά


Η Πέρσα βρέθηκε σε μια μεγάλη αποικία μιας ηλικιωμένης κυρίας, η οποία δεν μπορούσε πλέον να συντηρήσει τα υπεράριθμα ζώα που είχε μαζέψει.
Την πήραμε, την στειρώσαμε και τώρα φιλοξενείται, με σκοπό να βρει ένα σπιτάκι που θα την προσέχουν και θα την αγαπούν όπως της αξίζει.
Είναι περίπου 8 μηνών, στειρωμένη και αποπαρασιτωμένη.
Πληροφορίες στο 6944539442 ή στο floisvoscats@gmail.com

Via @adespoto.gr

χαρίζεται η πρασινομάτα Μπέμπα


Η μικρή πρασινομάτα βρέθηκε στις 14/2 το βράδυ σε ένα πάρκο στο Περιστέρι. Είναι περίπου 3 μηνών και δείχνει να μαθαίνει γρήγορα. Είναι πολύ γλυκιά και καλή σκυλιτσα, και φυσικά, λόγω ηλικίας ζωηρούλα. Αναζητούμε μία οικογένεια που θα την αγαπήσει και θα την βάλει στο σπίτι και στην καρδιά τους για πάντα. Θα δοθεί με την υποχρέωση της μελλοντικής της στείρωσης.

Via @adespoto.gr

ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ ΓΚΡΙΦΟΝ


Ε Π Ε Ι Γ Ο Ν!!!!!!!!!!!!ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΤΟ ΠΕΤΟΥΝ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ .....ΕΙΧΕ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΦΙΛΟ ΕΝΑ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΦΙΛΟ!!!!! ΕΝΑ ΠΑΠΠΟΥ ΠΟΥ ΤΗ ΛΑΤΡΕΥΕ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΣΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΡΟΜΟ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΘΛΙΜΕΝΗ ΚΑΙ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΝΑ ΦΑΕΙ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΣ ΤΟ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΑΛΛΩΣΤΕ! ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΗ 8 ΜΗΝΩΝ ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΤΕΙΡΩΜΕΝΗ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΗ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ .ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΤΗΣ ΒΡΟΥΜΕ ΕΝΑ ΣΠΙΤΙ !!6974672808

Via @adespoto.gr

Ντίξι ο γλυκούλης κούταβος


Αυτό το όμορφο κουταβάκι βρισκόταν σε μία επικίνδυνη περιοχή της Χαλκίδας και ήδη το αδερφάκι του σκοτώθηκε. Ήταν τέσσερα και δυστυχώς έμειναν τρία. Στάθηκαν όμως τυχερά αφού τώρα φιλοξενούνται στο καταφύγιο μας προσωρινά, μέχρι να υιοθετηθούν. O μικρούλης Dixie είναι αξιαγάπητος και ελπίζουμε να βρει την ιδανική οικογένεια να τον υιοθετήσει. Είναι 4 μηνών και θα γίνει περίπου 25 κιλά.

Via @adespoto.gr

Χαθηκε ο Παβλοφ


Χαθηκε ο σκυλος μου που ακουει στο ονομα Παβλοφ,το Σαββατο 11-2-2012 στις 8μμ,στην περιοχη της Κηφισιας!Αν καποιος τον δει/βρει ας επικοινωνησει στα 6972744714,210-8074449,210-3221361!Ευχαριστω παρα πολυ προκαταβολικα!Θα δοθει αμοιβη!

Via @adespoto.gr

Ο Bobby ψάχνει σπίτι!


Αυτός ο γυαλιστερούλης είναι ο Bobby. Μοιάζει λίγο με λαμπραντοράκι αλλά είναι κοντούλης και μόλις 15 κιλά. Είναι περίπου 2 ετών, γλυκύτατος, φιλικός, ξέρει να πηγαίνει βόλτα με λουρί και να μπαίνει σε αυτοκίνητο. Τα πηγαίνει καλά με τα άλλα σκυλιά, περισσότερο με τα θηλυκά αλλά δεν συμπαθεί τις γάτες. Ψάχνει μια υπεύθυνη οικογένεια που θα τον αγαπήσει για πάντα!

Πληροφορίες: 6982977330, huppydogs@yahoo.gr, www.fazoo.gr

Via @adespoto.gr

Χαρίζεται


H Mama mia, είναι πολύ ανθρώπινη, 3 ετών περίπου, εμβολιασμένη, αποπαρασιτωμένη, στειρωμένη, θα δοθεί με μικροτσίπ και βιβλιάριο. Μαθημένη μέσα στο σπίτι πλέον, ήσυχη και ευγνώμων για την ασφάλεια και την αγάπη που δεν είχε στον δρόμο. Δεν λερώνει, δεν κάνει ζημιές είναι πολύ ήσυχη και φιλική και με σκυλιά και με ανθρώπους. Ονομάστηκε Mama mia γιατί ήταν πολύ καλή μαμά. Είναι γύρω στα 18 κιλά.

Via @adespoto.gr

Χαρίζονται Κουταβάκια


2 αρσενικά 5 θηλυκά , η μαμα τους έίναι πεκινουα διασταυρωμένο και ο μπαμπάς του ημιαιμο μεσαίου μεγέθους, οπότε κάποια θα πάρουν απτον ένα κάποια απτον άλλον και μερικά και απτους δύο. Γεννημένα στις 24 Ιανουαρίου μόλις απογαλακτιστούν μπορώ να σας τα δώσω, MONO ΣΕ ΦΙΛΟΖΩΟΥΣ

Via @adespoto.gr

Χάθηκε η Bella μου


Χάθηκε χθες το μεσημέρι κατά τις 3:00 στην περιοχή τησ Παλλήνης-Κάτζας είναι 7μηνών Γκέκας περίπου μέχρι το γόνατο σε ύψος φοράει ένα κόκκινο λουράκι με μια ταυτότητα με το όνομα και τα τηλέφωνά μας.Κάνει χαρές σε όλους τους ανθρώπους και παρακαλούμε όποιος την βρει να μας στηλεφωνήσει.

Via @adespoto.gr

Ersa


H Έρσα είναι το πιο γλυκό, ήρεμο και φιλικό λυκόσκυλο που έχετε δει. Οι δικό της την εγκατέλειψαν και τώρα ψάχνουμε να της βρούμε ένα σπίτι για να μη μείνει στο δρόμο. Αν μπορείτε να βοηθήσετε τηλεφωνείστε στο 6945534118.

Via @adespoto.gr

Η Ζήνα Ψάχνει Σπίτι!


Η Ζήνα είναι μια δυναμική κουταβούλα! Είναι θηλυκιά, περίπου 7 μηνών, ημίαιμο βέλγικο λυκόσκυλο, στειρωμένη και εμβολιασμένη. Είναι περίπου 15 κιλά και δεν θα μεγαλώσει πολύ ακόμη. Το μεσαίο μέγεθός της και ο δυναμικός χαρακτήρας της, την καθιστούν ιδανική για παρέα αλλά και για φύλακα σε σπίτι. Για να την υιοθετήσετε τηλεφωνήστε στο 6947 23 55 49 (μετά της 19:00).

Via @adespoto.gr

Χαρίζεται ημιαιμο rottweiler αρσενικό


Με λένε Γρηγόρη, ζούσα κυριολεκτικά στα φανάρια πριν απ το αεροδρόμιο, μαζί με τον φίλο μου τον Σταμάτη, έτσι μας ονόμασαν Γρήγορης και Σταμάτης. Κάποιοι από εσάς ίσως να με είχατε δει κι άλας. Εδώ και 10 μήνες ζω σε κλουβί πανσιόν για αδέσποτα ζώα. Δεν μου αρέσει εδώ, δεν λέω, εδώ δεν κινδυνεύω αλλά έχω ανάγκη να έχω ανθρώπους γύρο μου, να μ αγαπάνε και να τους αγαπάω. Δεν ήμουν πάντα αδέσποτο. Κάποτε είχα το δικό μου σπίτι, την δικιά μου οικογένεια.
Είμαι ημιαιμο rottweiler αρσενικό. 1,5 έτους. Υγιέστατος, στειρωμένος, αρνητικός σε ερλειχια και καλααζάρ, μεγαλόσωμος, πανέμορφος, πολύ φιλικός με ανθρώπους και αλλά σκυλιά. Τρελαίνομαι για αγκαλιές και χάδια. Δώστε μου μια θέση στην καρδιά σας, μια γωνίτσα στο σπίτι σας.

Via @adespoto.gr

Χαρίζεται


H Σουέρτε (τύχη στα Ισπανικά) είναι ένα φοβισμένο και ήσυχο σκυλάκι, κάθεται σε μια φωλίτσα στην κουζίνα και με το ζόρι την βγάζω έξω. Την έσωσαν από τον δρόμο στην εθνική οδό. Είναι 17 κιλά, εμβολιασμένη, αποπαρασιτωμένη, στειρωμένη, θα δωθεί με μικροτσίπ και βιβλιάριο. Είναι επιφυλακτική με τα σκυλιά μέχρι να νιώσει ασφάλεια, με τους ανθρώπους είναι πολύ φιλική. Δεν λερώνει μέσα, δεν κάνει ζημιές. Είναι πολύ καλούλα και ψάχνει την αιώνια αγάπη της που θα την κάνει να νιώσει ασφάλεια για μια ζωή.

Via @adespoto.gr

Χαρίζεται γατουλα με τα τα γατακια της


χαριζεται αυτη η γατουλα και τα γατάκια της.ειναι στο ηρακλειο κρήτης.μπορει να σταλθει μεχρι αθήνα.ειναι πολυ τρυφερή κ τα παει καλα κ με τα σκυλια.τηλ.6979913007

Via @adespoto.gr

Χαρίζεται ημίαιμο βέλγικο κουτάβι


Η Ζήνα είναι μια δυναμική κουταβούλα! Είναι θηλυκιά, περίπου 7 μηνών, ημίαιμο βέλγικο λυκόσκυλο, στειρωμένη και εμβολιασμένη. Είναι περίπου 15 κιλά και δεν θα μεγαλώσει πολύ ακόμη. Το μεσαίο μέγεθός της και ο δυναμικός χαρακτήρας της, την καθιστούν ιδανική για παρέα αλλά και για φύλακα σε σπίτι.

Via @adespoto.gr

Ο Σπάικ σε Περιμένει!


Ο Σπάικ είναι ένας γλυκύτατος αρσενικός σκυλάκος. Είναι περίπου 9 μηνών, εμβολιασμένος και πλήρως καλά στην υγεία του. Είναι ένας σκύλος πολύ παιχνιδιάρης, πανέξυπνος και σχετικά μικροκαμωμένος (περίπου 12 κιλάκια). Η ζωντάνια του τον καθιστά κατάλληλο για κάποιον που είναι αθλητικός τύπος. Για να τον υιοθετήσετε, τηλεφώνησε στο 6947 23 55 49 (μετά τις 19:00).

Via @adespoto.gr

Shaggy, φουντωτή κούκλα


H Shaggy βρέθηκε σε μια μεγάλη αποικία μιας ηλικιωμένης κυρίας, η οποία δεν μπορούσε πλέον να συντηρήσει τα υπεράριθμα ζώα που είχε μαζέψει.
Την πήραμε, την στειρώσαμε και τώρα φιλοξενείται, με σκοπό να βρει ένα σπιτάκι που θα την προσέχουν και θα την αγαπούν όπως της αξίζει.
Είναι περίπου 7 μηνών, στειρωμένη και αποπαρασιτωμένη.
Πληροφορίες στο 6944539442 ή στο floisvoscats@gmail.com

Via @adespoto.gr

Χαρίζεται ο Σπάροου


Γατούλης περίπου 5 μηνών. Βρέθηκε στους δρόμους του Αμαρουσίου και παραλίγο να τον πατήσει αυτοκίνητο. Το δεξί του μάτι είναι λίγο θολό αλλά δεν του προκαλεί κάποιο πρόβλημα. Είναι πολύ γουργουριστός, χαδιάρης και παιχνιδιάρης. Θα δοθεί αποκλειστικά για μέσα στο σπίτι και με τον προϋπόθεση να στειρωθεί όταν φτάσει στην κατάλληλη ηλικία.

Επικοινωνία

Τηλέφωνο:6944539442

E-mail:floisvoscats@gmail.com

Via @adespoto.gr

χαρίζεται μικρόσωμος σκύλος


Ο τσίου είναι ένας γλυκός μικρόσωμος σκυλάκος που αναζητά την ανθρώπινη παρέα για να συνεχίσει τη ζωή του.
Είναι 1 έτους,σας περιμένει στο 6944784447

Via @adespoto.gr

Ο μικρόσωμος Benji χαρίζεται


O Benji βρέθηκε το Σάββατο 11/02 10 μέτρα μακρια από την λεωφόρο Αθηνών, στη συμβολή με τη λεωφόρο Κηφισού. Ήταν τρομοκρατημένος και δεν ήξερε που να πάει. Δεν φόραγε κολλάρο και δεν έχει chip. Είναι περίπου 6 ετών, μικρού μεγέθους ενώ σίγουρα ζούσε σε σπίτι καθώς ξέρει να λερώνει μόνο έκω, είναι περιποιημένος και καλοθρεμμένος και πολύ κοινωνικός. Τα πάει πολύ καλά με άλλα σκυλιά, γάτες και όλους τους ανθρώπους.
Στην περίπτωση που δεν βρεθεί ο ιδιοκτήτης του, θα δοθεί για υιοθεσία. Και στις δύο περιπτώσεις, ο Benji θα δοθεί στειρωμένος και τσιπαρισμένος. Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με τον Benji στο 6979938248 (μετά τις 17,00) και στο gkekadwra@gmail.com

Via @adespoto.gr

Επείγον: Μπέμπα η γκροφονίτσα ψάχνει σπίτι!


Η Μπέμπα είναι μια γκριφονίτσα μεσαίου μεγέθους, περίπου 2,5 ετών. Είναι πολύ φιλική και αγαπησιάρα, λατρεύει τα χάδια στην κοιλίτσα της. Είναι στειρωμένη. Επείγει η υιοθεσία της, ζει σε μέρος όπου κινδυνεύει!


Πληροφορίες: 6937466030, 6982977330, huppydogs@yahoo.gr

Via @adespoto.gr

Χαρίζεται ΜΑΛΤΕΖΑΚΙ


Πανέμορφο μαύρο ΜΑΛΤΕΖΑΚΙ, αναζητά σπιτάκι ή έστω προσωρινή φιλοξενία! Είναι σχεδόν ίδιο με της φωτογραφίας - η φωτό είναι ενδεικτική λόγω προσωρινής έλλειψης αληθινής!
Τηλ: 6977972288
Email: julian284@gmail.com

Via @adespoto.gr

Πιγκη για Υιοθεσια


Η Πιγκη ειναι ημιαιμος βελγικος ποιμενικος, 2,5 μηνων και φυσικα Κουκλαρα!! Βρεθηκε πριν μια βδομαδα στον Φοινικα - Καλαμαρια και τωρα την φιλοξενουμε εμεις. Την πηγαμε στην Κτηνιατρο μας πηραμε χαπι για τα σκουλικια, βαλαμε αμπουλα και σε δυο βδομαδες θα παμε για το πρωτο μας εμβολιο.. Οποιος ενδιαφερεται Πραγματικα ας επικοινωνησει μαζι μου. e-mail: djeri_p@hotmail.com ή στο φειμπουκ Έρρικα Παπά

Via @adespoto.gr

χαρίζονται κουτάβια


χαρίζονται 6 κουταβάκια, μεσαίου μεγέθους, ημίαιμα. Οι γονείς βρέθηκαν στο δρόμο και οι δύο. Ο μπαμπάς είναι ημίαιμο Λαμπραντορ και η μαμά ημίαιμο English setter. Θα δοθούν αποπαρασιτωμένα κα με το πρώτο τους εμβόλιο.

Via @adespoto.gr

ΒΕΡΑ ♥


ΒΕΡΑ ♥

Είναι είναι περίπου 2 1/5 ετών, 19 κιλά, στειρωμένη, εμβολιασμένη , αποπαρασιτωμένη έχει τσιπάκι και κάνει όλες τις αιματολογικές εξετάσεις και είναι υγιέστατη!

Είναι πανέξυπνη , συνεργάσιμη και πολύ κοινωνική με ανθρώπους και παιδιά
Ξέρει να ζει μέσα στο σπίτι, δεν λερώνει, δεν κάνει ζημιές.

Το μεγάλο της πάθος είναι να κυνηγάει ότι πετάει , τρέχει και κολυμπάει!
Της λείπει μια οικογένεια που θα την λατρέψει και θα τον αγκαλιάσει σαν παιδί της!

θα δοθεί με χαρτιά υιοθεσίας και αυστηρά κριτήρια
τηλ. 6982118811
straysdokos@gmail.com

Ερέτρια

Via @adespoto.gr

Μπέττυ μικροσωμη


Η μικρή μας Μπέττυ είναι περίπου 5-6 μηνών , ζυγίζει 13-15 κιλά, και θα μεγαλώσει ελάχιστα ακόμα . Είναι πολύ γλυκιά φιλική και χαδιάρα.
Περνάει τις μέρες της μαζί με τα παιδιά του ενός δημοτικού σχολείου της Ερέτριας. Αλλά μέχρι πότε???

Μήπως κάποιος θα ήθελε να της προσφέρει μόνιμο σπίτι και αγάπη;


Ερετρια
straysdokos@gmail.com

Via @adespoto.gr

Χαρίζεται κούταβος


Χαρούμενος κούταβος, πολύ κοινωνικός, χαδιάρης, παιχνιδιάρης και μεγάλος αγκαλίτσας περίπου 2 μηνών ψάχνει την παντοτινή του οικογένεια. Θα γίνει περίπου 10 κιλά και μικρού μεγέθους. Είναι εμβολιασμένος και αποπαρασιτωμένος και λαχταράει μια μόνιμη αγκαλιά.
6972 099042 Θεσσαλονίκη

Via @adespoto.gr

Frostie, άσπρος γάτος με μπλε μάτια


O Frostie βρέθηκε σε μια μεγάλη αποικία μιας ηλικιωμένης κυρίας, η οποία δεν μπορούσε πλέον να συντηρήσει τα υπεράριθμα ζώα που είχε μαζέψει.
Τον πήραμε, τον στειρώσαμε και τώρα φιλοξενείται, με σκοπό να βρει αυτό που αξίζει σε όλα τα ζώα: ένα σπιτάκι που θα τον προσέχουν σαν βασιλιά.
Η ηλικία του είναι δύσκολο να προσδιοριστεί, μιας και η πολύ κακή διατροφή που έκανε του χάλασε τα δόντια του. Είναι ένας ενήλικος γάτος, περίπου 2 ετών, ο οποίος τρώει όμως μια χαρά.
Είναι ένας άσπρος γατούλης με κρεμ λεπτομέρειες και μπλε πανέμορφες ματάρες, που θα σας τρελάνει αν τον δείτε από κοντά.
Πληροφορίες στο 6944539442 ή στο floisvoscats@gmail.com

Via @adespoto.gr

ΧΑΡΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΓΛΥΚΑ ΓΑΤΟΑΔΕΡΦΑΚΙΑ!


ΧΑΡΙΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΦΙΛΟΖΩΟΥΣ ΤΑ ΟΜΟΡΦΑ ΓΑΤΑΚΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ, ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ ΜΑΖΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΡΦΙΑ & ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΕΜΕΝΑ Η΄ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 2-2 ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ. ΕΙΝΑΙ 5 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΥΙΟΘΕΣΙΑ ΛΟΓΩ ΥΠΑΡΞΗΣ ΠΟΛΛΩΝ ΓΑΤΙΩΝ. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΗΣΥΧΑ, ΠΑΙΧΝΙΔΙΑΡΙΚΑ, ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΜΑΘΕΙ ΣΤΗΝ ΑΜΜΟ ΥΓΙΕΙΝΗΣ & ΤΡΩΝΕ ΚΑΙ ΞΗΡΑ ΤΡΟΦΗ. ΘΑ ΔΩΘΟΥΝ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΑΥΛΗ Η΄ ΚΗΠΟ ΕΠΕΙΔΗ ΜΕΓΑΛΩΣΑΝ ΣΕ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ. ΟΠΟΙΟΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΤΑ ΥΙΟΘΕΤΗΣΕΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ: 6908965532.

Via @adespoto.gr