Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

ΧΑΡΙΖΟΝΤΑΙ ΓΑΤΑΚΙΑ #love


Τα γατάκια της φωτογραφίας γεννήθηκαν στις 10/04/2012 στο μπαλκόνι μου από μια αδέσποτη γατούλα που βρήκε καταφύγιο εκεί. Τα φιλοξενώ μέχρι να απογαλακτισθούν αλλά δεν μπορώ να τα κρατήσω γιατί έχω ήδη τρεις γατούλες στο σπίτι. Ψάχνουν για σπίτια και ανθρώπους που είναι πραγματικά φιλόζωοι και ενδιαφέρονται σοβαρά. Τηλ. επικοινωνίας 6946454329.
ΣΠΑΣ ΒΥΡΩΝΑ-6934390331.ΑΡ.ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ 6851/2007 ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΣΚΥΛΩΝ ΒΥΡΩΝΑ

Via @adespoto.gr

Χάθηκε -ΛΙΖΑ- Ράτσα : Παγιέν


Φιλική με τον κόσμο , μεγαλόσωμη χρώματος λευκό με μελί . Παρακαλείται όποιος την βρει να ειδοποιήσει έγκαιρα γιατί είναι άρρωστη και χρειάζεται ιατρική παρακολούθηση. Δίνεται ΑΜΟΙΒΗ .

Via @adespoto.gr

χαρίζεται


H ιστορία μου είναι απλή και σίγουρα την έχετε ακούσει πολλές φορές...Βρέθηκα παρατημένη σε μια ερημική περιοχή στον ασπρόπυργο εγω και το αδερφάκι μου που δυστυχώς δεν τα κατάφερε!Είμαι μια κουταβούλα δυο μηνών, η γιατρός μου είπε οτι θα γίνω μάλλον μικρόσωμη(εως 10 κιλά περίπου).Eίμαι πολύ παιχνιδιάρα και χαδιάρα το μόνο που ζητάω ειναι αγάπη και προσοχή!Υπάρχει κάποιος εκεί έξω να μου την δώσει????Η κυρία που με φροντίζει λέει οτι θα δοθώ με φόρμα υιοθεσίας, εμβολιασμένη, και με την προυπόθεση τοποθέτησης microchip.Mη με αφήσετε να περιμένω για πολύ!!!!!!!!!!
τηλ επικοινωνίας:6976886565 Σμαραγδα

Via @adespoto.gr

Hμιαιμο κοκονι


Αυτη η φατσουλα ειναι 5 μηνων. Αν και μικρος στην ηλικια καποιοι φροντισαν να εχει μεγάααλες εμπειριες!
Το σκυλακι αυτο μεγαλωνε σε σπιτι ,μεχρι που απο αμελεια των ιδιοκτητων βγηκε στον δρομο... Χτυπηθηκε απο αυτοκινητο. Ο οδηγος ουτε καν σταματησε και οι ιδιοκτητες για να αποφυγουν την ευθυνη και τα εξοδα τον εγκατελειψαν. Το σκυλακι εχει υποστει καταγματα και αυριο θα πραγματοποιηθει απο τον κυ...ριο Σιδερα και η δευτερη επεμβαση για να γινει απολυτως καλα! Σε 1 μήνα θα ειναι ετοιμος για το καινουριο του σπιτι... Το θεμα ειναι να βρεθει καποιος, που θα του ανοιξει το απιτι του και θα τον υποδεχτει μετα την αναρρωση. Ο Ρίκο μετά το δεύτερο επιτυχές χειρουργείο είναι όπως όλα τα άλλα σκυλάκια!!! Τρέχει, παίζει και τίποτα δεν θυμίζει το τι πέρασε!

Via @adespoto.gr

Ψάχνει Σπίτι


Ο νεαρός Jack βρέθηκε στην Αργυρούπολη.
Είναι 4-5 μηνών και θα γίνει περίπου 20-25 κιλά.
Είναι πολύ παιχνιδιάρης και καλός.
Μικροτσιπ δεν έχει, αναζητούμε μία οικογένεια.
Προς το παρόν φιλοξενείται από τον κ.Μυλωνά.
Το τηλέφωνό του είναι 210 9821005.

Via @adespoto.gr

Βρέθηκε στην Αγία Παρασκευή το σκυλάκι της φωτογραφίας


Βρέθηκε στην Αγία Παρασκευή το σκυλάκι της φωτογραφίας. Αρσενικό, μικρόσωμο, 2 κιλά περίπου. Αν κάποιος γνωρίζει κάτι ή θα ήθελε να το υιοθετήσει μπορεί να τηλεφωνήσει στο 6945534118. Φιλοζωικό Σωματείο Αγ. Παρασκευής, (Αρ. έγκρισης Πρωτοδικείου: 1274/91).

Via @adespoto.gr

Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

Χαρίζεται η μικρή μας Molly


Είναι 8 μηνών και 13 κιλά. Έχει κάτι από κοκονι. Τρελαίνετε για χάδια και έχει ανάγκη από ανθρώπινη συντροφιά. Είναι υγιέστατη, αρνητική σε ερλιχεια και καλααζάρ.

Via @adespoto.gr

Kανισακι


Ο Ρούλης μας είναι πολύ πονεμένη ιστορία. Όταν τον βρήκε ο 'φύλακας άγγελός του', ήταν ένα μάτσο κόκκαλα με πετσί που έτρεχε αίμα & μύριζε απαίσια! Περίμενε την σειρά του για ευθανασία... Τον ανέλαβε λοιπόν η κοπέλα του συλλόγου μας & με πολύ πολύ αγάπη, πολύ προσπάθεια και πολύ υπομονή τον έκανε σκυλάκι! Τώρα είναι κοντά μας, έκανε την θεραπεία του και επαναλάβαμε τις εξετάσεις & τα πήγε πολύ καλά! Είναι λιγότερο απο 2 χρονών και μετά απο τόση ταλαιπωρία, πρέπει να βρεί την οικογένεια που θα τον λατρέψει!!! Είναι περίπου 6-7 κιλά.

Via @adespoto.gr

ΧΑΘΗΚΕ ΕΠΑΝΙΕΛ ΜΠΡΕΤΟΝ


ΧΑΘΗΚΕ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΤΗΣ 25 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ΑΚΟΥΕΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΛΙΖΑ ΟΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ.

Via @adespoto.gr

Χαρίζεται σκύλος


Ο SUNNY είναι σκυλάκι 2 ετών , περίπου 15 κιλά , υγιέστατος , στειρωμένος , αποπαρασιτωμένος και εμβολιασμένος ,δίνεται με δήλωση υιοθεσίας του Συλλόγου Ζωόφιλων Αγ.Παρασκευής (Αρ.Εγκρ.Πρωτοδικείου 1274/91)

Via @adespoto.gr

ΧΑΘΗΚΕ Ο ΚΥΡΙΛΟΣ - ΕΞΑΡΧΕΙΑ


χάθηκε ημίαιμο τσοπανόσκυλο, αρσενικό στα Εξάρχεια την Κυριακή 15/4. Φοράει μεγάλο καφέ λουρί. Παρακαλώ επικοινωνήστε στα τηλ. 210-2759204, 6973050087. Ευχαριστώ.

Via @adespoto.gr

χάθηκε η σκυλίτσα μας - Ζωγράφου-Γουδί


Η σκυλίτσα της φωτογραφίας χάθηκε την Κυριακή του Πάσχα. Επειδή είναι εξαιρετικού χαρακτήρα μπορεί κάποιος να την έχει πάρει σπίτι του.

Εάν γνωρίζετε κάτι, σας παρακαλώ να επικοινωνήσετε μαζί μου.

Στο μεγαλύτερο μέρος της γούνας της είναι λέυκή, όμως έχει στο μισό πρόσωπό της και στην ουρά μαύρη-καφέ κηλίδα .

Via @adespoto.gr

ΗΜΙΑΙΜΟ ΔΑΛΜΑΤΙΑΣ......ΔΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΥΙΟΘΕΣΙΑ


ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΖΩΟΦΙΛΩΝ ΡΕΝΤΗ 1420/2000
ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ ΤΑ 15 ΚΙΛΑ ΑΡΣΕΝΙΚΟ
ΨΑΧΝΕΙ ΓΙΑ ΣΠΙΤΆΚΙ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 4 ΜΗΝΩΝ ...
ΘΑ ΔΟΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΣΤΕΙΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΤΣΙΠΑΚΙ

Via @adespoto.gr

Λευκό γκριφονάκι 2 μηνών


Στην περιοχή του Μπουρνώντα βρίσκονταν 19 κουτάβια από δύο διαφορετικές γέννες. Οι σκυλίτσες είναι μεγαλόσωμες γκριφόν και η μία είχε γεννήσει μία εβδομάδα πριν από την άλλη. Μετά από κάποιες μέρες η μία σκυλίτσα άφησε τα παιδιά της και έμεινε μόνο η μία που τάιζε και τα δικά της αλλά και της άλλης μαμάς. Ο μπαμπάς είναι ο ίδιος, ημίαιμο ασπρόμαυρο τσοπανόσκυλο. Δυστυχώς τα έξι χάθηκαν και το ένα βρέθηκε σκοτωμένο από τα αυτοκίνητα εχθές. Από σήμερα φιλοξενούνται στο καταφύγιο αλλά είναι πάρα πολλά και είναι δύσκολα τα πράγματα. Ένα από αυτά τα μικρά κουταβάκια είναι και η Snow που είναι υπέροχη! Είναι δύο μηνών και εμβολιασμένη.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6978940399 (λειτουργεί μετά τις 2:00 το μεσημέρι) και email επικοινωνίας: zoofilossullogosxalkidas@windowslive.com
Ζωόφιλος & Πολιτιστικός Σύλλογος Χαλκίδας ''Το καταφύγιο''
Αριθμός Έγκρισης Πρωτοδικείου 317 / 1996

Via @adespoto.gr

ΑΡΗΣ Ο ΠΑΙΧΝΙΔΙΑΡΗΣ!


Ο Άρης είναι ένα Καθαρόαιμο επανιελ περίπου 7 μηνών που βρέθηκε παρατημένο στο κορωπι στις 25/3.Εφόσον περιμέναμε για τον ιδιοκτήτη μήπως φανει (και δεν φάνηκε) αποφασίσαμε να μπει για υιοθεσία καθώς χώρος δεν υπάρχει.Ζητάμε ΚΑΙ την φιλοξενία του που είναι πολύ σημαντική!Είναι πολύ καλος, τρυφερος και παιχνιδιάρης! Τον στειρώσαμε,κάναμε εξετάσεις αίματος και βγήκαν καθαρες και βάλαμε και τσιπ (αρ. τσιπ 968000010058880).Θα δωθει με συμβόλαιο υιοθεσίας.
Τηλ. επικοινωνίας 6973 777 998

Via @adespoto.gr

Χαρίζονται 5 κουτάβια


3 αρσενικά,2 θηλυκά,3 μηνών εμβολιασμένα κ αποπαρασιτωμένα ψάχνουν σπίτι. μόνο σε φιλόζωους

Via @adespoto.gr

Τη βοηθήσατε να σωθεί, τώρα ψάχνει σπίτι


Η Λινα (Πιτμπουλινα) βρεθηκε σε εναν σκουπιδοτοπο στο Λαυριο με τις 2 κορες της Η Λινα εχει στειρωθει και εκανε και εξετασεις. Ειναι υγιής - αρνητικη στο καλαζαρ και ειναι περιπου 5 ετων. Εχει τσιπαριστει και ειναι εμβολιασμενη.Φιλοξενειται προσωρινα σε ενα πολυ μικρο περιφραγμενο χωρο με αλλα 3 σκυλια και βγαινει 2 φορες την ημερα βολτα. Ειναι καθαρη και ησυχη και κανει για μεσα στο σπιτιι. Συμβιωνει πολυ καλα με τα αρσενικά και τα θηλυκα με τα οποια μοιραζεται το κλουβι (φαινεται στη φωτο). Ειναι μια πιτμπουλοκαρδια που θελει αγαπη, φροντιδα και καλο φαγητο για να γινει παλι η ομορφη πιτμπουλινα που ηταν παλια. Θα δωθει με αυστηρο ελεγχο: ερωτηματολογιο, συμβολαιο και καταχωρηση τσιπ.
Επικοινωνια: rizopoulou.anna@gmail.com και 6976510568 μετα τις 20:00

Via @adespoto.gr

Μαλτεζάκι κοριτσάκι ψάχνει υπεύθυνους γονείς


Τη λένε Μπιζού.Την εγκατέλειψαν στο βουνό να πεθάνει.Την είδαμε τυχαία να τρέμει απ'το φόβο της μέσα στα χόρτα.5 κιλάκια μια μπουκίτσα τρομοκρατημένη.Και δεν υπάρχει χειρότερο συναίσθημα για όλες τις ψυχούλες από το φόβο...Την πήραμε αγκαλίτσα..Είναι μια αξιαγάπητη μαλτεζούλα μόλις 5 κιλάκια,πολύ ευαίσθητη,που θέλει συνεχώς παρέα και αγκαλιά.Σαν παιδί σου απλώνει συνεχώς τα χέρια για αγκαλιά...Τη στειρώσαμε και ψάχνουμε πολύ υπεύθυνη οικογένεια να την προσέχει και να την αγαπά πάντα.
Περιοχή:Χαϊδάρι,Αθήνα
Τηλέφωνο:6977-839886,210-5322671

Via @adespoto.gr

Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

Χαρίζεται η μικρή Dolly.


Τρυφερή και χαδιάρα, μόλις δέκα κιλά, ενός έτους. Φιλική με τα αλλά ζώα δεν λερώνει μέσα, μόνο που προφανώς γεννήθηκε και μεγάλωνε στον δρόμο και έτσι δεν έχει μάθει ποτέ βόλτα με λουρί. Μαθαίνει όμως εύκολα όποτε αυτό δεν είναι πρόβλημα. Είναι υγιέστατη και θα δοθεί στειρωμένη.

Via @adespoto.gr

Χαρίζεται η Πούκα η γκριφονίτσα!


Φιλοζωικό Σωματείο Λάρισας Anim.A.L. (Animal Adoptions Larissa) - Υπό σύσταση. Αριθμός Πρωτοδικείου 497/2012

Γεία σας!!!Είμαι η Πούκα πούκα μία απο τις έξι γκριφονομπουκίτσες που βρεθήκανε μέσα σε μια κούτα φοβισμένα ,μουσκεμένα και πεινασμένα!!!
Είμαι 3 μηνών περίπου και μιας χούφτας ζουζούνα!!Είμαι επίσης τσαχπίνα,χαδιάρα και πολύ ήσυχη!!!Όπως και η Τσάρλι η αδερφούλα μου,έτσι και εγώ έχω μάθει την πάνα μου με την πρώτη!!Θα γίνω μικρού-μεσαίου μεγέθους 7-8 κιλάκια.
Θα δωθώ με συμβόλαιο υιοθεσίας.
Περιμένω την νέα μου οικογένεια στο τηλέφωνο 6982147304 (Νατάσα)

Via @adespoto.gr

Κυριακή 22 Απριλίου 2012

ΜΑΣΚΟΦΟΡΟ ΓΑΤΟΥΛΑΚΙ


ΜΑΣΚΟΦΟΡΟ ΓΑΤΟΥΛΑΚΙ ΒΡΕΘΗΚΕ ΜΟΝΟ,ΑΝΑΖΗΤΑ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΚΑΙ ΘΑ ΧΟΥΡΧΟΥΡΙΖΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ'

Via @adespoto.gr

Τέσσερις σκυλομπουκίτσες ψάχνουν σπίτι!


Δίνονται για υιοθεσία τέσσερις σκυλομπουκίτσες που θα γίνουν κοντά 10 κιλάκια.
Τα δύο από τα σκυλάκια είναι κοριτσάκια, γεννημένα τον Ιανουάριο και τα άλλα δύο αγοράκια γεννημένα αρχές Μαρτίου του 2012.

Τα σκυλάκια ψάχνουν για υπεύθυνες οικογένειες και θα δοθούν με συμφωνητικό υιοθεσίας.

Για πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στο 697-16-37-11-7.

Αλμπουμ στο facebook:
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.363299880355060.94802.310533705631678&type=1



Με την υποστήριξη του φιλοζωικού Μέριμνα Αδέσποτων Ζώων Κουφάλια Α.Π. 9155

Via @adespoto.gr

Παρασκευή 20 Απριλίου 2012

χαριζεται - αθηνα


H ιστορια μου ειναι απλη και σιγουρα την εχετε ακουσει πολλες φορες...Βρεθηκα παρατημενη σε μια ερημικη περιοχη στον ασπροπυργο εγω και το αδερφακι μου που δυστυχως δεν τα καταφερε!Ειμαι μια κουταβουλα δυο μηνων, η γιατρος μου ειπε οτι θα γινω μαλλον μικροσωμη αφου τωρα ειμαι μονο τρια κιλα, πολυ παιχνιδιαρα και χαδιαρα το μονο που ζηταω ειναι αγαπη και προσοχη!υπαρχει καποιος εκει εξω να μου την δωσει????Η κυρια που με φροντιζει λεει οτι θα δοθώ με φορμα υιοθεσιας εμβολιασμενη και με microchip.τηλ επικοινωνίας:6976886565 Σμαραγδα

Via @adespoto.gr

ΜΠΟΥΛΗΣ* ΣΤΕΙΡΩΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΠΟΙΜΕΝΙΚΟΣ


Ο γλυκός μας Μπούλης, είναι ένας κούκλος ελληνικός ποιμενικός , που βασανίστηκε και χτυπήθηκε με αλυσιδες από "ανθρώπους" . Είναι ένα ευγενέστατο , ήπιο πλάσμα που απλώνει το ποδαρακι του να σε χαιρετήσει όταν σε συναντά. Είναι τριών χρονών , υγιέστατος ,στειρωμένος και απόλυτα συνεργάσιμος. Ψάχνουμε την οικογένεια που... θα τον εκτιμήσει και θα τον πάρει κοντά της για να ζήσει ευτυχισμένος και ασφαλής απο εδω και πέρα. Μεγαλόσωμος με αρχοντικη "περπατησιά" και υπέροχο τρίχωμα , είναι ιδανικός για κάθε είδους οικογένεια. Ελάτε να τον γνωρίσετε , θα σας γοητέψει αμέσως. Θα δοθεί μόνο σε πολυ φιλόζωη οικογένεια , με microchip και συμβόλαιο υιοθεσίας. Τηλ. επικοινωνίας. Γαρυφαλιά 6941594475 ( ωρες 18:00 - 21:00) Μυρτώ 6945951238
Ζωοφιλικός Σύλλογος Ελευσίνας & Εθελοντές
www.zse.gr
Αρ.Πρωτοδ.5637/03

Via @adespoto.gr

Βρέθηκε κανις-γκριφον


brethike stin xalkida kai xarizete einai poulu paixnidiaris kai einai guro sto 1.5 xronon

Via @adespoto.gr

Χαριζεται Η Αννουλα


H Αννούλα είναι ημιαιμο Bull Terrier, περίπου ενάμιση έτους.
Στην εμφάνιση μπορεί να είναι κατά 90% Bull Terrier, αλλά στον χαρακτήρα είναι 1000%. Σκυλί που δεν το χορταίνεις! Είναι η χαρά της ζωής, πάντα κεφάτη και έτοιμη για νάζια. Έχει περάσει μεγάλες περιπέτειες στην ζωή της. Πολύ πιο μεγάλες από ότι θα έπρεπε...Κορίτσι πολύ γλυκό και χαδιάρικο.
Είναι υγιέστατη, 18 κιλά και στειρωμένη.
Θα πρέπει να ζήσει με οικογένεια που θα ασχοληθεί μαζί της, καθώς έχει πολύ ενέργεια και όρεξη για παιχνίδι. Μπορεί να μην της φαίνεται αλλά είναι μια αθλήτρια! Τρέχει σαν σίφουνας και πηδάει σαν ακρίδα! Πολύ ανταγωνιστική στο παιχνίδι, δεν υπάρχει περίπτωση να αφήσει να την νικήσει άλλο σκυλί! Είναι πολύ καλή...(υπερβολικά θα έλεγα...) με όλους τους ανθρώπους, αλλά δεν τα πάει καλά με τα αλλά θηλυκά σκυλιά και με τις γάτες. Μαθημένη να ζει μέσα σε σπίτι, δεν κάνει ζημίες, δεν λερώνει, εύκολη στην εκπαίδευση, πολύ εύκολη στο φαγητό της, πανέξυπνη, συνεργάσιμη και ο τέλειος συναγερμός!

Via @adespoto.gr

Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

Χάθηκε σκύλος ημίαιμος Μολοσσός - Αγία Παρασκευή


ΧΑΘΗΚΕ στην περιοχή της Αγίας Παρασκευής (Αθήνα) Μεγαλόσωμος μαύρος σκύλος ημίαιμος Μολοσσός, χωρίς κομμένα αυτιά ή ουρά, χωρίς λουράκι!
Ακούει στο όνομα Ozzy
Φιλικός με ανθρώπους - άπειρος στους δρόμους γιατί ζει σε αυλή!

Via @adespoto.gr

Ρόζα pitbull 1,5 έτους


Η Ρόζα είναι ένα πανέμορφο pitbull (μάλλον ημίαιμο) που ήρθε για στείρωση σήμερα στο καταφύγιο μας. Αύριο η κοπέλα που την έφερε θα έρθει να την πάρει και θα ξανά γυρίσει στο δρόμο. Είναι αδέσποτη στην Ερέτρια και μόνο 1,5 έτους. Είναι απίστευτο σκυλί, πολύ φιλικό με τα άλλα και δέχεται το λουρί. Έχει βρεθεί εδώ και μία εβδομάδα. Ψάχνει επειγόντως σπίτι και έναν κατάλληλο γονιό!
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6978940399 (λειτουργεί μετά τις 2:00 το μεσημέρι) και email επικοινωνίας: zoofilossullogosxalkidas@windowslive.com
Ζωόφιλος & Πολιτιστικός Σύλλογος Χαλκίδας ''Το καταφύγιο''
Αριθμός Έγκρισης Πρωτοδικείου 317 / 1996

Via @adespoto.gr

ΧΑΘΗΚΕ Η ΕΜΜΑ - ΑΘΗΝΑ


ΧΑΘΗΚΕ
Απο την περιοχη ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ(Αγ.Βασιλης)
ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 15/4/12 ,ρατσα pointer ακουει στο όνομα ΕΜΜΑ ,φερει τατουαζ στο αυτι της,ειναι ημερη και ιδιαιτερα φιλικη. Παρακαλουμε αν την δειτε επικοινωνηστε στο τηλ. 6948920858 Κ.Γιαννης
(ειναι πολυ σημαντικη για εμας)

Via @adespoto.gr

χάσαμε το λαράκι - Άνδρος


Φοξε τεριέ άσπρο-γκρι, κατσαρό. Ακούει στο όνομα Λαράκι. Χάθηκε το βράδυ της Ανάστασης από την περιοχή του Άνω Αγ. Πέτρου στην Άνδρο.

Via @adespoto.gr

Βελγικο Λυκοσκυλο προς Υιοθεσια


Η πανέμορφη Σάρα είναι ένα ημίαιμο Βέλγικο λυκόσκυλο όλο νάζι και χάρη. Πραγματικά είναι πανέμορφη, γλυκύτατη και με αξιαγάπητο χαρακτήρα. Το μόνο που ζητά είναι ένα σπιτάκι με χαδάκια, αγκαλίτσες, φιλάκια και γενικά να νιώσει την οικογενειακή θαλπωρή που της λείπει! ♥

Τηλ: 6983678627
Email: kunokomeioxalkidas@windowslive.com

Via @adespoto.gr

Η Roxanne ψάχνει σπίτι!


Η Roxanne γεννήθηκε από αδέσποτη μανούλα στο Κορωπί. Είναι μόλις 1,5 μηνών και θα γίνει μάλλον μεσαίου μεγέθους. Φιλοξενείται προσωρινά και θα είναι έτοιμη για υιοθεσία μόλις κάνει τα πρώτα της εμβόλια. Θα δοθεί σε υπεύθυνη οικογένεια εντός Αττικής, με συμβόλαιο υιοθεσίας, microchip, συμβουλές εκπαίδευσης και τη συμφωνία να στειρωθεί όταν φτάσει στην κατάλληλη ηλικία.

Πληροφορίες: 6982977330, huppydogs@yahoo.gr, www.fazoo.gr

Fazoo Φάρμα Αδέσποτων Ζώων
Α.Π. 2728/2011

Via @adespoto.gr

Η Rozanne ψάχνει σπίτι!


Η Rozanne γεννήθηκε από αδέσποτη μανούλα στο Κορωπί. Είναι μόλις 1,5 μηνών και θα γίνει μάλλον μεσαίου μεγέθους. Φιλοξενείται προσωρινά και θα είναι έτοιμη για υιοθεσία μόλις κάνει τα πρώτα της εμβόλια. Θα δοθεί σε υπεύθυνη οικογένεια εντός Αττικής, με συμβόλαιο υιοθεσίας, microchip, συμβουλές εκπαίδευσης και τη συμφωνία να στειρωθεί όταν φτάσει στην κατάλληλη ηλικία.

Πληροφορίες: 6982977330, huppydogs@yahoo.gr, http://www.fazoo.gr

Fazoo Φάρμα Αδέσποτων Ζώων
Α.Π. 2728/2011

Via @adespoto.gr

Ο Sebastian ψάχνει σπίτι!


Ο Sebastian γεννήθηκε από αδέσποτη μανούλα στο Κορωπί. Είναι μόλις 1,5 μηνών και θα γίνει μάλλον μεσαίου μεγέθους. Φιλοξενείται προσωρινά και θα είναι έτοιμος για υιοθεσία μόλις κάνει τα πρώτα του εμβόλια. Θα δοθεί σε υπεύθυνη οικογένεια εντός Αττικής, με συμβόλαιο υιοθεσίας, microchip, συμβουλές εκπαίδευσης και τη συμφωνία να στειρωθεί όταν φτάσει στην κατάλληλη ηλικία.

Πληροφορίες: 6982977330, huppydogs@yahoo.gr, www.fazoo.gr

Fazoo Φάρμα Αδέσποτων Ζώων
Α.Π. 2728/2011

Via @adespoto.gr

Ο Andrew ψάχνει σπίτι! fazoo.gr


Ο Andrew γεννήθηκε από αδέσποτη μανούλα στο Κορωπί. Είναι μόλις 1,5 μηνών και θα γίνει μάλλον μεσαίου μεγέθους. Φιλοξενείται προσωρινά και θα είναι έτοιμος για υιοθεσία μόλις κάνει τα πρώτα του εμβόλια. Θα δοθεί σε υπεύθυνη οικογένεια εντός Αττικής, με συμβόλαιο υιοθεσίας, microchip, συμβουλές εκπαίδευσης και τη συμφωνία να στειρωθεί όταν φτάσει στην κατάλληλη ηλικία.

Πληροφορίες: 6982977330, huppydogs@yahoo.gr, www.fazoo.gr

Fazoo Φάρμα Αδέσποτων Ζώων
Α.Π. 2728/2011

Via @adespoto.gr

Βρεθηκε σκυλος - Ροδος


Βρεθηκε νεαρος σκυλος χρωματος μπεζ, με κοκκινο λουρακι και δυχρωμα ματια. Ημιαιμος απο Χασκει και Λαμπραντορ. Πιθανον στηρωμενος.

Εαν δεν βρεθει ο ιδιοκτητης χαριζεται, ειναι πολυ καλος χαρακτηρας, χαρουμενος υπακουος και φιλικος με τις γατες.

Via @adespoto.gr

βρεθηκε σκυλος


ΜΕΓΑΛΟΣΩΜΟ ΑΡΣΕΝΙΚΟ ΜΑΥΡΟ ΧΡΩΜΑ , ΦΟΡΑΕΙ ΚΑΦΕ ΔΕΡΜΑΤΙΝΟ ΛΟΥΡΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΦΙΛΙΚΟΣ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΣΕ ΣΠΙΤΙ .

Via @adespoto.gr

8 ημιαιμα κουταβια Λαμπραντορ στο δρομο


Παρατησαν 8 κουταβακια σε κτηνιατρειο στα Ανω λιοσια. Ο ανθρωπος δεν εχει χωρο να τα βαλει και τους εφτιαξε προσωρινα ενα σπιτακι στο διπλανο οικοπεδο.Κινδυνεουν απο αυτοκινητα.

Ειναι ημιαιμα Λαμπραντορ θα γινουν περιπου 15- 20 κιλα. 1 μπεζ και 1 μαυρο ειναι αρσενικα 1 θηλυκο ασπρομαυρο 2 μπεζ θηλυκα και και ακομα 3 μαυρα θηλυκα. Οποιος μπορει να βοηθησει και θελει να υιοθετησει καποιο ας με καλεσει.

Via @adespoto.gr

Τετάρτη 18 Απριλίου 2012

Maximos...Μάχιμος Μελαχροινός Γόης!!


Ο Μαξιμος ειναι παντα...μαχιμος, προκειμενου να κερδισει μια θεση στη καρδια και στο σπιτι σας...Ισως θα ηθελε να ειναι λαμπραντορ, αλλα...του βγηκε λαθος στο μετρημα κι ετσι εμεινε ενα μικροσωμο μελαχροινο αγορι, ολο γλυκα και τσαχπινια!! Χωραει παντου, ειναι καλοβολος και τοσο αγαπησιαρης, ενας ομορφος εφηβος που σας γυρευει για ν αφεθει στα χερια σας.Θα υιοθετηθεί αυστηρά εντός αττικής, στειρωμένος, με βιβλιάριο υγείας, ταυτότητα, μικροτσίπ (ν.4039/2012)και υπεύθυνη δήλωση υιοθεσίας από τον σύλλογο «Φίλοι των ζώων Χαλανδρίου»(7064/02)
Τηλεφωνήστε στην Όλγα στα (vod)6945386096 & (cosmo)6986008025 (παράκληση: όταν δεν απαντώ αφήστε γραπτό μήνυμα) η στο email olgazoa@yahoo.gr η στην ιστοσελίδα www.filoizoon.gr.

Via @adespoto.gr

λυκολαμπρατορακος 2 μηνών


2 μηνών.λυκολαμπρατορακος αρσενικός,υπέρχαδιάρης και παιχνιδιάρης,θα δοθεί σε αθρώπους όπου θα τον αγαπάνε και θα είναι μέλος της οικογενειας τους.mail επικοινωνίας ryudobeaware00@yahoo.com
ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΥΙΟΘΕΣΙΑΣ ΦΙΛΟΖΩΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΜΕΓΑΡΩΝ-Ν.ΠΕΡΑΜΟΥ Αρ. Καταχ 21741/98.

Via @adespoto.gr

H μουτζουρα προς υιοθεσία!! sos!!


Η Μουτζούρα είναι ένα πανέμορφο κουταβάκι που βρέθηκε στη Κω δίπλα από το νεκρό αδερφάκι της στην άκρη του επαρχιακού δρόμου υψηλής ταχύτητας να τρέμει μέσα στη βροχή.
Τώρα έχει μεταφερθεί στην Αθήνα και φιλοξενείται προσωρινά σε σπίτι μέχρι να βρεθεί υπεύθυνη οικογένεια που θα της παράσχει ασφάλεια και αγάπη.
Ο κτηνίατρος που την είδε, μας ενημέρωσε πως είναι γκριφον - κανίς, 2,5 μηνών, θα γίνει γύρω στα 10 κιλά και χαίρει άκρας υγείας.
Είναι κατάμαυρη, με δυο γλυκά ματάκια που λαμπιρίζουν και πραγματικά σε ξαφνιάζει κάθε στιγμή με την εξυπνάδα και την υπακοή της.
Θα δοθεί για υιοθεσία σε υπεύθυνη οικογένεια με συμβόλαιο υιοθεσίας και βιβλιάριο υγείας με το πρώτο της εμβόλιο.

τηλέφωνο επιοινωνίας: 6934366560 email: antsirou@gmail.com



Η υιοθεσία της επείγει αφού υπάρχει πρόβλημα χώρου αλλά και οικονομικό.

Via @adespoto.gr

Τρία μαύρα μικρόσωμα γκριφονάκια 2 μηνών


Τα κουταβάκια κυκλοφορύσαν στον Καράμπαμπα μαζί με την μαμά τους η οποία τα γέννησε πριν 1,5 μήνα. Η κυρία που τα φρόντιζε στην γειτονιά κανόνισε με ένα pet shop να τα πάρουν μέχρι να τα δώσουν. Το pet shop πήρε τα δύο από τα τρία κουταβάκια για να τα δώσει και η κυρία μας ειδοποίησε ότι το ένα από τα δύο υιοθετήθηκε. Την άλλη μέρα μας είπε πως το γύρισαν πίσω και το pet shop δεν μπορεί να τα κρατήσει για πολύ αν δεν υιοθετηθούν. Μετά από όλα αυτά που συνέβησαν σήμερα το πρωί η μαμά με τα τρία κουταβάκια βρέθηκαν έξω από το καταφύγιο! Δεν μπορέσαμε να καταλάβουμε και πολλά πράγματα μέσα σε αυτή την μπερδεμένη ιστορία! Η μαμά βρήκε σπίτι και σε λίγο καιρό θα υιοθετηθεί. Τα τρία κουταβάκια της ψάχνουν ακόμη σπίτι και θα γίνουν γύρω στα 10 κιλάκια.
Ζωόφιλος & Πολιτιστικός Σύλλογος Χαλκίδας ''Το καταφύγιο''
Αριθμός Έγκρισης Πρωτοδικείου 317 / 1996

Via @adespoto.gr

Η ΗΛΕΚΤΡΑ ΨΑΧΝΕΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ #25700/2005


Η Ηλέκτρα είναι μια πανέμορφη θηλυκιά σκυλίτσα το πολύ ενός έτους. Βρέθηκε εγκαταλελειμένη στο Άλσος.
Είναι μια γλυκύτατη κ φιλικότατη σκυλίτσα, πολύ εκφραστική. Τα πάει καλά με άλλα σκυλιά κ λατρεύει τους ανθρώπους. Είναι μεσαίο μέγεθος, περίπου 20 κιλά.
Είναι υγιέστατη, εμβολιασμένη κ στειρωμένη.
Θα δοθεί με Συμβόλαιο Υιοθεσίας, microchip κ Βιβλιάριο Υγείας.
Τηλ για Υιοθεσία: 694.4949.741
Φιλοζωικός Σύλλογος Ν.Φιλαδέλφειας (#25700/2005)
www.friendsofanimals-nf.com

Via @adespoto.gr

TZOYNTH


TZOYNTH
ΛΥΚΟΣΚΥΛΟ + ΠΟΙΜΕΝΙΚΟ
ΠΕΡΙΠΟΥ 11 ΜΗΝΩΝ
ΠΕΡΙΠΟΥ 28 ΚΙΛΑ
ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΗ
ΑΠΟΠΑΡΑΣΙΤΩΜΕΝΗ
ΣΤΕΙΡΩΜΕΝΗ
ΥΓΙΕΣΤΑΤΗ
ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΜΗ, ΠΑΙΧΝΙΔΙΑΡΑ
ΤΡΥΦΕΡΗ, ΔΟΤΙΚΗ
ΠΟΛΥ ΦΙΛΙΚΗ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ
ΤΑ ΠΑΕΙ ΥΠΕΡΟΧΑ ΜΕ Τ' ΑΛΛΑ ΣΚΥΛΙΑ
& ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ!!!!
ΨΑΧΝΕΙ ΓΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΟΥ
ΘΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΣΕΙ, ΘΑ ΤΗΝ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ
& ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΜΕΛΛΟΣ ΤΗΣ!!
ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ &
ΤΗΝ ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ!!!!
ΘΑ ΔΩΘΕΙ ΜΕ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΥΙΟΘΕΣΙΑΣ
+ ΔΗΛΩΣΗ Ν.105
& MICROCHIP ΟΠΩΣ ΟΡΙΖΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ 4039/2012
ΜΕ ΑΥΣΤΗΡΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΦΙΛΟΖΩΟΥΣ!!!!
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6982 118811
σωματειο fazoo
αριθμ. πρωτοδικειου 2728/2011

Via @adespoto.gr

ANNY


ΑΝΝΥ
την εγκατελειψαν στο βουνο....
εκεινη καθισε διπλα απο ενα θαμνο & τους περιμενε.....
με την ελπιδα οτι θα γυρισουν να την παρουν παλι πισω στο σπιτι....
εμεινε εκει χωρις να κουνηθει.....στο ιδιο σημειο 3-4 μερες
χωρις καθολου φαγητο & νερο.....!!!!!
μεχρι που ηρθε βοσκος της περιοχης και ειδοποιησε οτι αν τυχον &
κανει κακο σε κοπαδι θα την σκοτωσουν!!!!!
η Αννυ ειναι ενα πανεμορφο πιτμπουλ με αγαπη & αφοσιωση
στους ανθρωπους, αποζητα την ανθρωπινη συντροφια καθε στιγμη!!!
τα παει καλα με τ' αρσενικα σκυλια αλλα οχι με ολα τα θηλυκα!!! δηλ.
με τα εριστικα & κυριαρχικα θηλυκα δεν τα βρισκει!!!
περιπου 2 1/2 ετων
περιπου 27 κιλα
θα δωθει στειρωμενη, εμβολιασμενη & αποπαρασιτωμενη!
σε υπευθυνους φιλοζωους & με πολυ αυστηρα κριτηρια!!!
ΜΕ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΥΙΟΘΕΣΙΑΣ
+ ΔΗΛΩΣΗ Ν.105
& MICROCHIP ΟΠΩΣ ΟΡΙΖΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ 4039/2012
τηλ. επικοιν. 6982 118811
σωματειο fazoo
αριθμ. πρωτοδικειου 2728/2011

Via @adespoto.gr

ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ Η ΛΟΥΤΡΙΝΗ ΜΟΝΙΚΑ


Φιλοζωικός Σύλλογος Χολαργού - Ελπινίκη" - Αρ. Πρωτ. 5871/2002 θα δοθεί με microchip και συμβόλαιο υιοθεσίας.Η λούτρινη Μόνικα γεννήθηκε το Νοεμβριο του 2009. Είναι ΠΟΛΥ χαδιάρα, παιχνιδιάρα και αναζητά ένα σπίτι με πολλά χάδια. Ειναι πολύ καλή με ανθρώπους και άλλα σκυλιά και ιδανική για παιδιά που θέλουν να τη χαιδεύουν.

Email: pavlosk@gmail.com Tel 6938979773

Via @adespoto.gr

Ο Μάξιμος ψάχνει σπίτι! Κουταβάκι 2 μηνών


Ο Μάξιμος είναι ένα πανέμορφο κουτάβι 2 μηνών. Υπολογίζουμε ότι θα γίνει μεσαίου μεγέθους, περίπου 20 κιλά. Θα δοθεί σε υπεύθυνη οικογένεια εντός Αττικής, με συμβόλαιο υιοθεσίας, microchip και τη συμφωνία να στειρωθεί όταν φτάσει στην κατάλληλη ηλικία.

Πληροφορίες: 6982977330, huppydogs@yahoo.gr, www.fazoo.gr

Fazoo Φάρμα Αδέσποτων Ζώων
Α.Π. 2728/2011

Via @adespoto.gr

Κοκερίνα προς Υιοθεσία


H πανέμορφη αυτή μικρόσωμη σκυλίτσα είναι η Άλις,μια Κοκερίνα 4κιλών και 2 χρονών.Μην την βλέπετε έτσι ,μέσα στις λάσπες,με ένα ζεστό μπανάκι και θα λάμψει όλη η ομορφιά της.Ειναι ένα μικρό πλασματάκι που βαρέθηκε να ζει μέσα στο κλουβί της.Περιμένει να την υιοθετήσεις!

Τηλ : 6983678627
Emai : kunokomeioxalkidas@windowslive.com

Via @adespoto.gr

ΧΑΘΗΚΕ ΓΑΤΑΚΙ ΜΑΥΡΟ ΑΣΠΡΟ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ - ΔΙΝΕΤΑΙ ΑΜΟΙΒΗ


ΧΑΘΗΚΕ ΓΑΤΑΚΙ ΘΗΛΥΚΟ 11 ΜΗΝΩΝ, ΜΑΥΡΟ ΑΣΠΡΟ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΕΡΙΛΑΙΜΙΟ ΓΙΑ ΨΥΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΟΥΔΟΥΝΙ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΣΕ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΚΟΜΜΕΝΗ ΟΥΡΑ.
ΑΚΟΥΕΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ «ΖΙΖΗ».
ΧΑΘΗΚΕ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 13 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012, ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΗΠΕΙΡΟΥ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ.
ΤΟ ΓΑΤΑΚΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΠΤΩΣΗ ΑΠ ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΟΡΟΦΟ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ, ΣΥΝΕΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΕΝΟ. ΣΤΟ ΜΠΡΟΣΤΙΝΟ ΔΕΞΙ ΠΟΔΙ ΚΟΥΤΣΑΙΝΕ ΕΛΑΧΙΣΤΑ, ΑΛΛΑ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕΤΑ ΤΗ ΠΤΩΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΠΙΔΕΙΝΩΘΕΙ.
ΤΟ ΓΑΤΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΕΙΡΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΟΨΕΙ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΤΟ ΑΥΤΑΚΙ.
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΣΙΠΑΚΙ.

ΙΚΕΤΕΥΩ ΟΠΟΙΟΣ ΤΟ ΔΕΙ, ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ.
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 6972342920, ΝΑΓΙΑ

ΤΟ ΓΑΤΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΛΕΙΠΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΑΥΤΟ, ΙΚΕΥΤΕΥΩ ΟΠΟΙΟΝ ΤΟ ΒΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΜΑΖΙ ΜΟΥ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!

Via @adespoto.gr