Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2012

Χαρίζεται ο Ντιέγκο !


Ο μικρος Ντιέγκο εγκαταλείφθηκε πριν λίγες μέρες έξω από το καταφύγιο μέσα στο κλουβί μεταφοράς του.
Πρόκειται για ένα τρισχαριτωμένο πλασματάκι που δεν κάνει τίποτα άλλο πέρα του να παίζει με τα υπόλοιπα σκυλάκια και να κάνει διάφορες τρέλ
ες μόλις μας βλέπει μπας και του δώσουμε λίγη σημασία!
Πρέπει σύντομα να βρει σπιτάκι, να μεγαλώσει και να ωριμάσει μέσα σε μια οικογένεια που θα του προσφέρει πολλή αγάπη την οποία θα ανταποδώσει στο πολλαπλάσιο!
Αποπαρασιτωθηκε, εμβολιάστηκε και θα δοθεί με συμβόλαιο υιοθεσίας και microchip.
Θα γίνει μεσαίυ μεσαίου μεγέθυς
Τηλ επικοινωνιας:
Μυρτω 6945951238
Γαρυφαλια 6941594475 (ωρες 18:00-21:00)
Ροζινα 6942830897 (ωρες 18:00-21:00)
Ζωοφιλικός Σύλλογος Ελευσίνας & Εθελοντές
www.zse.gr
Αρ.Πρωτοδ.5637/03

Via @adespoto.gr

Η ΙΖΑΜΠΕΛΑ ΨΑΧΝΕΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ (#25700/2005)


Η Ιζαμπελα ειναι μια θηλυκια σκυλιτσα περιπου ενός έτους. Ενα γλυκυτατο κοριτσακι,με πανεμορφα τιγρε χαρακτηριστικα κ πολυ καλο χαρακτηρα. Πολύ φιλικη, χαδιαρα κ παιχνιδιαρα. Μεσαιο μεγεθος περιπου 15 κιλα. Είναι εμβολιασμενη κ αποπαρασιτωμενη. Θα δοθει στειρωμενη.
Τηλ για Υιοθεσια: 694 4949741
www.friendsofanimals-nf.com

Via @adespoto.gr

Ο Robin ψάχνει σπίτι!


O Robin είναι περίπου 4 χρονών, μεσαίου μεγέθους και πολύ παιχνιδιάρης. Λατρεύει τα χάδια και την ανθρώπινη παρέα. Ξέρει από βόλτα με λουρί και είναι πολύ καλός στο αυτοκίνητο. Ψάχνει μια οικογένεια να τον αγαπήσει για πάντα!

Είναι εμβολιασμένος, αποπαρασιτωμένος και θα δοθεί στειρωμένος με συμβόλαιο υιοθεσίας.

Πληροφορίες: 6982977330, huppydogs@yahoo.gr, www.fazoo.gr

Δώρο σε όποιον τον υιοθετήσει μάθημα εκπαίδευσης (ισχύει εντός Αθηνών).

Fazoo Φάρμα Αδέσποτων Ζώων
Α.Π. 2728/2011

Via @adespoto.gr

Κλάπηκε η Μελί από Ελευσίνα. Βοηθήστε να βρεθεί !


Για μια ακόμη φορά αθώες ψυχές πέφτουν θύματα απάνθρωπων!
Αυτή τη φορά γίνεται λόγος για την αγαπημένη μας Μελί που κλάπηκε μέσα από το διάζωμά της σήμερα 15/10/2012.
Παρακαλουμε οσους γνωριζουν κατι , να μας δωσουν εστω και μια ανωνυμη πληροφορια. Τηλ. επικοινωνίας Ροζινα 6942830897 ή στέλνοντας email στο contact@zse.gr
Χαρακτηριστικό σημάδι αναγνώρισης είναι ότι είναι μονόφθαλμη.

Via @adespoto.gr

Χάθηκε ημίαιμο Λαμπραντόρ θηλυκό στην περιοχή της Παιανίας/Κορωπίου!


Χάθηκε πριν απο περίπου 5 μέρες στην περιοχή Παιανίας-Κορωπίου μπέζ σκυλί θυληκό ημίαιμο Λαμπραντόρ με λευκό στη μουσούδα!!! Είναι μαγαλόσωμη, 40 περιπου κιλά και 1 έτους, φιλική με όλους!!! Δεν ξέρει καθόλου την περιοχή γιατί τη φέραμε από το χωριό και χάθηκε.... Πιθανότατα φοράει φαρδύ περιλαίμιο με καρφιά και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να είναι έγκυος!!! όποιος δει κατι ας καλεσει στο 6942219923!!! Άνη !

Via @adespoto.gr

Ο Linux ψάχνει σπίτι!


Ο Linux είναι ένας πανέμορφος κουταβούλης 2,5 μηνών. Είναι υγιής και θα γίνει μάλλον μεσαίου μεγέθους σκυλάκι. Θα δοθεί σε υπεύθυνη οικογένεια εντός Αττικής, με συμβόλαιο υιοθεσίας, microchip, συμβουλές εκπαίδευσης και τη συμφωνία να στειρωθεί όταν φτάσει στην κατάλληλη ηλικία.

Πληροφορίες: 6982977330, huppydogs@yahoo.gr, www.fazoo.gr

Fazoo Φάρμα Αδέσποτων Ζώων
Α.Π. 2728/2011

Via @adespoto.gr

2 Γατακια χαριζονται και κινδυνευουν


Xρειάζομαι τη βοήθειά σας.Στην πολυκατοικία μου γέννησε πριν 2-3 μήνες μια γάτα 5 κουκλιά.Τα δύο τα υιοθέτησαν.Έχουν μείνει 3 τα οποία κάποιοι λίγοι τα φροντίζουμε.Επειδή όμως τα υπόλοιπα μαστοφόρα δημιούργησαν θέμα κι έχω τσακωθεί άσχημα όποιος θέλει να υιοθετήσει ας το κάνει επικοινωνόντας μαζί μου με ενα e-mail.Εγώ έχω σκύλο που δεν μπορεί να συμβιώσει με γάτα.Αλλά θα στειρώσω τη μάνα.Και σύντομα γιατι είπαν ότι θα τα θανατώσουν.Θα τους σκίσω μετά..τους το είπα.Αλλά δεν θέλω να συμβεί.

Via @adespoto.gr

Xαριζεται ο Βlue


Ο Βlue εγκαταλείφθηκε σήμερα το πρωί στα Σπάτα από άνδρα που οδηγούσε γαλάζιο αγροτικό δεμένος έξω από μάντρα σπιτιού με μια αλυσίδα δεμένη σφιχτά στο λαιμό του… Είναι νεαρός, πολύ φιλικός, τελείως άμαθος στους δρόμους και ακόμα δεν έχει καταλάβει τι του συνέβη… Παρακαλώ προωθήστε, ψάχνουμε υιοθεσία ή φιλοξενία.

Via @adespoto.gr

ΧΑΘΗΚΕ ΗΜΙΑΙΜΟ ΓΚΡΙΦΟΝ ΜΑΛΤΕΖ ΛΕΥΚΟΥ ΧΡΩΜΑΤΟΣ ΑΡΣΕΝΙΚΟ


ΧΑΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΝΩ ΠΑΤΗΣΙΩΝ (ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ) ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ 14/10/2012 ΗΜΙΑΙΜΟ ΓΚΡΙΦΟΝ ΜΑΛΤΕΖ ΛΕΥΚΟ. ΕΙΝΑΙ 12 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΝΤΕΤΟΣ. ΟΠΟΙΟΣ ΤΟ ΒΡΕΙ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ ΣΤΟ 6945822441.

Via @adespoto.gr

χαριζεται σκυλακι


βρεθηκε σκυλακι εγκατελειμενο σε παρκο,περιπου 1,5 μηνων ,χαριζεται

Via @adespoto.gr

Χαθηκε ο Χάρης


Χάθηκε ο Χάρης στις 10/10/2012 στην περιοχή της Αγίας Μαρίνας στο Κορωπί . Είναι ασπρόμαυρος και έχει ένα κόκκινο λουράκι στο λαιμό . τηλ 6934690516.
Ευχαριστώ

Via @adespoto.gr

ΧΑΘΗΚΕ Η ΑΡΑΠΙΚ


ΕΙΝΑΙ ΜΑΥΡΗ ΜΕ ΑΣΠΡΗ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΑΣΠΡΗ ΜΟΥΣΟΥΔΑ ΚΑΙ ΑΣΠΡΑ ΓΑΝΤΑΚΙΑ.
ΔΕΝ ΦΟΡΑΕΙ ΛΟΥΡΑΚΙ.

Via @adespoto.gr

Η HAVANA ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ


Φιλοζωικό σωματείο stray.gr, Α.Μ.: 24685, θα δοθεί με microchip και συμβόλαιο υιοθεσίας.Η Havana είναι 9 μηνών κουτάβι. Είναι το απόλυτα προσαρμοστικό ζώο, πολύ διακριτική και ευγενική! Είναι πραγματικό διαμάντι και αυτός που θα την υιοθετήσει δεν θα το μετανιώσει ποτέ!!!
Πληροφορίες: ariaioan@gmail.com, Τηλέφωνο: 6951818603

Via @adespoto.gr

ΓΛΥΚΙΑ ΣΚΥΛΙΤΣΑ ΨΑΧΝΕΙ ΧΩΡΟ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙΑΣ


αρ. τσιπ: 276094180070949. Η γλυκιά Scarlet βρέθηκε στα Λιόσια μία από τις πιο κρύες και βροχερές μέρες. Παγωμένη, νηστική, τρομαγμένη και αδύναμη. Μας πλησίαζε με φόβο μόνο για να φάει και απομακρυνόταν πάλι γρήγορα, για να μην της κάνουμε κακό. Γιατί προφανώς μόνο βαναυσότητα, αδιαφορία και διωγμό έχει εισπράξει έως τώρα. Δε μπορούσαμε να γυρίσουμε την πλάτη μας στο τρομαγμένο βλέμμα της Scarlet, ούτε να την αφήσουμε στη μοίρα της, μία μοίρα καταδικασμένη. Είναι νεαρή περίπου 2 ετών, μεσαία σε μέγεθος (γύρω στα 20 κιλά), στειρωμένη, με καλές αιματολογικές εξετάσεις, εμβολιασμένη, αποπαρασιτωμένη.
H Scarlet όταν βρέθηκε και πρωτοφιλοξενήθηκε ήταν αρκετά φοβισμένη, όμως μεταφέρθηκε σύντομα σε εκπαιδευτή και όλα πια έχουν αλλάξει. Είναι πολύ φιλική με άλλα σκυλάκια, αρχικά διστακτική με ανθρώπους, αλλά παρ' ολα αυτά μόλις εξοικειωθεί με τον χώρο της και τους ανθρώπους γύρω της γίνεται υπάκουη και φιλική. Ο χώρος της πανσιόν θα της ξαναδημιουργήσει ανασφάλεια γι' αυτό χρειάζεται μία οικογένεια με υπομονή και αγάπη για να την βοηθήσει να εμπιστευτεί ξανά τους ανθρώπους. Αν θέλετε να δώσετε στην Scarlet την ευκαιρία της ζωής της, φιλοξενώντας την για ένα διάστημα έως ότου βρει το μόνιμο σπίτι της, επικοινωνήστε με το:
elelambiri@gmail.com / 6973537552

Via @adespoto.gr

ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ ΥΠΕΡΟΧΟΣ ΛΕΥΚΟΣ ΚΟΥΤΑΒΟΣ


Φιλοζωικό σωματείο stray.gr, Α.Μ.: 24685, θα δοθεί με microchip και συμβόλαιο υιοθεσίας.Ο Μπάουϊ είναι ένας πανέμορφος άσπρος κούταβος με υπέροχα ανοιχτόχρωμα γκρι ματάκια. Γεννήθηκε τον Ιανουάριο του 2012 και τον εγκατέλειψαν στην Ανάβυσσο μαζί με τα τρία αδελφάκια του. Είναι πολύ καλός, κοινωνικός και φιλικός με τους ανθρώπους. Είναι εμβολιασμένος και αποπαρασιτωμένος και θα δοθεί σε ένα σπίτι που θα του προσφέρει πολύ αγάπη και παιχνίδι.
Για να υιοθετήσετε τον Μπάουϊ μπορείτε να επικοινωνήσετε με το georginaspentzou@gmail.com και το 6944-347144.

Via @adespoto.gr

ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΟ ΣΕΤΤΕΡ ΖΗΤΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ


ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΕΔΕΣΣΑΣ 9/2002
Η Daniela ειναι ενα καθαροαιμο setter 2,5 μηνων που το εγκατελειψαν εξω απο το καταφυγιο.Θα γινει μεσσαιου μεγεθους περιπου 15-18 κιλακια εχει κανει το πρωτο εμβολιακι και θα δωθει με συμβολαιο υιοθεσιας αυστηρα σε φιλοζωη οικογενεια και οχι σε κυνηγους.Τηλ.επικοινωνιας 6982366409

Via @adespoto.gr

Ο Jordan ψάχνει σπίτι!


Ο Jordan είναι ένας υπέροχος σκυλάκος 4 χρονών που χρειάζεται μια μόνιμη αγκαλιά, έναν άνθρωπο που θα τον αγαπήσει και θα τον κρατήσει κοντά του για πάντα και εκείνος θα του το ανταποδώσει με όλη του την ψυχή! Είναι ένα πολύ τρυφερό πλάσμα που δένεται πολύ με τους ανθρώπους. Όποιος τον υιοθετήσει θα αποκτήσει ταυτόχρονα έναν από τους καλύτερους φίλους που είχε ποτέ.

Έχει φιλοξενηθεί σε σπίτι και ξέρει από τρόπους, δε λερώνει μέσα, δεν κάνει ζημιές, δε ζητιανεύει φαγητό, είναι πολύ καλός στη βόλτα με το λουρί και ταξιδεύει άνετα με το αυτοκίνητο. Αγαπάει τα παιδιά και τα πηγαίνει αρκετά καλά με τα άλλα σκυλιά. Είναι υγιής, εμβολιασμένος και στειρωμένος.

Πληροφορίες: 698 2977330, huppydogs@yahoo.gr, www.fazoo.gr

Δώρο σε όποιον τον υιοθετήσει μάθημα εκπαίδευσης (ισχύει εντός Αθηνών).

Fazoo Φάρμα Αδέσποτων Ζώων
Α.Π. 2728/2011

VIDEO: http://www.youtube.com/watch?v=UXM9k6vQX5I

Via @adespoto.gr

Ο Scooby ψάχνει σπίτι!


O Scooby είναι είναι ένας μεγαλόσωμος κούκλος περίπου 3 ετών. Είναι πανέξυπνος, χαδιάρης και υπάκουος. Τα πηγαίνει πολύ καλά με τα θηλυκά σκυλιά, ξέρει να πηγαίνει βόλτα με λουρί, είναι κύριος στο αυτοκίνητο και ειδοποιεί αν έρθει κάποιος ξένος στον χώρο του. Περιμένει να υιοθετηθεί από μία οικογένεια που θα τον λατρεύει και θα τον αγαπάει όπως του αξίζει.

Πληροφορίες: 6982977330, huppydogs@yahoo.gr, www.fazoo.gr

Δώρο σε όποιον τον υιοθετήσει ένα μάθημα εκπαίδευσης (ισχύει εντός Αθηνών)

Fazoo Φάρμα Αδέσποτων Ζώων
Α.Π. 2728/2011

Via @adespoto.gr

Γατάκια για υιοθεσία ή φιλοξενία


4 γλυκίτατα και πανέμορφα μωρούλια βρέθηκαν σε μια κλειστή κούτα χωμένη σε ενα θάμνο.Ευτυχώς άκουσα το νιαούρισμα τους και τα βρήκα και τα φιλοξένω σε ενα κλουβάκι όπως θα δείτε στη φωτογραφία και τα φροντίζω προς το παρόν όσο μπορώ αλλα
δυστυχώς δεν έχω την δυνατότητα να τα κρατήσω.Παρακαλώ όποιος θέλει να υιοθετήσει ένα γατάκι ή μπορεί να με βοηθήσει έστω με φιλοξενία σε κάποια απο τα 4 γατάκια μέχρι να βρεθεί σπιτάκι για αυτά τα αγγελούδια ας επικοινωνήσει μαζί μου στο τηλέφωνο 6946600252.Γίαννα

Via @adespoto.gr

ΧΑΘΗΚΕ ΓΑΤΟΣ


ΧΑΘΗΚΕ ΓΑΤΟΣ 1 ΕΤΟΥΣ, ΧΡΩΜΑ ΛΕΥΚΟ ΚΑΙ ΚΑΝΕΛΙ. ΦΟΥΝΤΩΤΟ ΤΡΙΧΩΜΑ. ΕΠΕΣΕ ΑΠΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ.

Via @adespoto.gr

Δίνεται Σκυλίτσα


Δίνεται πανέμορφη και παιχνιδιάρα σκυλίτσα (Πόιντερ ΜΕ τζακ ράσελ),εκρού και κανελί,μεσαίου μεγέθους,θα φτάσει το πολύ 20 κιλά,ΣΤΕΙΡΩΜΕΝΗ και ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΗ,λατρεύει τις αγκαλιές,πολύ φιλική,πρέπει να δοθεί ΑΜΕΣΑ...!!!

Via @adespoto.gr

Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2012

ΧΑΡΙΖΟΝΤΑΙ ΚΟΥΤΑΒΙΑ 3 ΜΗΝΩΝ


Ο Donald ( chip 276094180089463), o Mickey (chip 276094180089451) και ο Goofy (chip 276094180089477) είναι τρíα πανέμορφα αδερφάκια που κάποιοι εγκατέλειψαν σε αφιλόξενη περιοχή. Βρέθηκαν από φιλόζωους να περιφέρονται εξαντλημένα από την πείνα και αυτή τη στιγμή φιλοξενούνται σε ασφαλή χώρο περιμένοντας τη δική τους οικογένεια. Έχουν στοιχεία από Ηuskey, είναι 3 μηνών περίπου, υγιέστατα και πλήρως εμβολιασμένα.
Θα δοθούν μόνο σε υπεύθυνους φιλόζωους εντός Αττικής.
τηλ. επικοινωνίας : 6974 647156 - despinarobokou@hotmail.com

Via @adespoto.gr

ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ Η ΜΙΚΡΟΣΩΜΗ ΠΙΡΙ


Φιλοζωικό σωματείο stray.gr, Α.Μ.: 24685, θα δοθεί με microchip και συμβόλαιο υιοθεσίας.Την μικροσκοπική μας Πίρι την βρήκαμε στην εθνική οδό, χτυπημένη πολύ βαριά από αυτοκίνητο στο μπροστινό δεξί ποδαράκι της. Την χειρουργήσαμε αμέσως αλλά παρ' όλο που έχει αισθητικότητα στο ποδαράκι της, δεν το χρησιμοποιεί γιατί δεν μπόρεσε να αποκατασταθεί η κινητικότητά του. Αυτό όμως δεν εμποδίζει την Πίρι μας να κάνει ότι κάθε άλλος σκύλος. Τρέχει, παίζει και παρ' όλο το μικροσκοπικό της μέγεθος, είναι πολύ καλή στο άλμα εις ύψος. Με ένα σάλτο θα βρεθεί στην αγκαλιά σας στον καναπέ για να δείτε παρέα τηλεόραση. Εάν κόψατε το τσιγάρο πρόσφατα και θέλετε να απασχολείτε συνέχεια τα χέρια σας με κάτι, τότε η Πίρι μας είναι η σκυλίτσα σας, όπου και να βρίσκεστε θα είναι πάντα δίπλα σας για χάδι.
Εάν αγαπάτε τις βολτες με το αυτοκίνητο, δεν θα βρείτε καλύτερο συνοδηγό από τη μικρή μας που λατρεύει τις βόλτες με αυτοκίνητο και τις μεγάλες διαδρομές. Εάν θέλετε μία συντρoφιά που θα σας ακολουθεί παντού, η Πίρι μας με τα 4 κιλά της θα βρει μία αναπαυτική θέση στη τσάντα σας. Όσο για το πορτοφόλι σας, δεν θα ανησυχήσετε ποτέ ξανά γι'αυτό γιατί παρ' όλο το μικροσκοπικό της μέγεθος, θα γίνει ο φύλακας άγγελός σας. Σας αρέσει να αράζετε σπίτι με ένα καλό βιβλίο ή μια ταινία στην τηλεόραση; Τότε θα έχετε δίπλα σας μία ευτυχισμένη γούνινη μπάλα. Η αλήθεια είναι ότι η Πίρι θα προτιμούσε να είναι η μία και μοναδική σκυλίτσα στο σπίτι σας, αλλά δεν θα είχε καμία αντίρηση να μοιραστεί το κρεββάτι της και την αγάπη σας με μία γατούλα.
Λόγω του μεγέθους της και επειδή έχει ταλαιπωρηθεί πάρα πολύ, θα ήταν καλύτερο να γίνει μέλος μίας οικογένειας που αν υπάρχουν παιδιά, θα είναι μεγάλα. Η μικρή μας ειναι περίπου 2 χρονών, έχει κάνει όλες τις εξετάσεις της και είναι υγειέστατη και εμβολιασμένη. Θα δοθεί στειρωμένη ή με την προϋπόθεση να στειρωθεί.
Επικοινωνία akalliakouda@yahoo.gr, 6932312990

Via @adespoto.gr

ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ Ο ΠΡΙΜΟΥΣ ΗΜΑΙΜΟ ΜΠΕΖ ΛΥΚΟΣΚΥΛΟ


Φιλοζωικό σωματείο stray.gr, Α.Μ.: 24685, θα δοθεί με microchip και συμβόλαιο υιοθεσίας.Ο Primus είναι ένα απο τα δύο ημίαιμα μπεζ λυκοσκυλάκια, γεννημένα περίπου τον Νοέμβριο του 2009, τα οποία αναζητούν οικογένεια. Είναι υγιέστατος και πλήρως εμβολιασμένος. Είναι πολύ παιχνιδιάρης, τρυφερός και διστακτικός μέχρι να συνηθίσει νέα πρόσωπα. Βρέθηκε στην περιοχή της Παιανίας πολύ πεινασμένος. Ζητά μια οικογένεια που να έχει τη διάθεση και το χρόνο να ασχοληθεί μαζί του ώστε να εξοικειωθεί. Δεν είναι κατάλληλος για φύλακας.
Email: pavlosk@gmail.com
Τηλ. 6938957397
Περιοχή: Παιανία - ΔΗΜΟΣ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ

Via @adespoto.gr

ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ Ο ΓΚΡΙΦΟΝ Ο ΡΑΦΑΕΛ


Φιλοζωικό σωματείο stray.gr, Α.Μ.: 24685, θα δοθεί με microchip και συμβόλαιο υιοθεσίας.Ο Raphael είναι πλέον περίπου 2.5 ετών και ακόμα περιμένει… Είναι ένας αξιολάτρευτος σκυλάκος, κοινωνικός, παιχνιδιάρης, πολύ αγαπησιάρης, πανέξυπνος που μπορεί να σας κλέψει πανεύκολα την καρδιά μόλις τον δείτε από κοντά. Είναι αρνητικός στην ερλιχίωση και στο καλααζάρ, μεσαίου μεγέθους, στειρωμένος και 17 κιλα.

Τηλ. επικοινωνίας: 6974-602773, email: ioanna.athanassiadou@gmail.com

Via @adespoto.gr

ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ Ο ΣΩΤΗΡΗΣ ΜΕΓΑΛΟΣΩΜΟΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟΚΑΡΔΟΣ


Φιλοζωικό σωματείο stray.gr, Α.Μ.: 24685, θα δοθεί με συμβόλαιο υιοθεσίας.Ο Σωτήρης, ο σκυλάκος με την κουταβίσια συμπεριφορά αναμένει να βρεθεί κάποιος να τον επιλέξει. Παραμένει ένας υπερμεγέθης κούταβος, ένα χαρούμενο, ζωντανό, αξιολάτρευτο σκυλάκι, που ξετρελαίνεται για αγκαλιές και χάδια, κάνει τούμπες από την χαρά του στο άκουσμα και μόνο μιας γλυκιάς κουβέντας και κουνάει την ουρά του σαν έλικα όταν του προσφέρεται λιχουδιά! Ο Σωτήρης είναι ιδανικός σκύλος για έναν ιδιοκτήτη δραστήριο και ενεργητικό, καθώς θέλει βόλτες για να εκτονώνεται και ένα σπίτι με αρκετό χώρο ή κήπο. Μπαίνει εύκολα στο αυτοκίνητο και υπακούει στο λουρί. Αποτελεί τον ιδανικό φύλακα, όμως δε θα δοθεί για να μένει αποκλειστικά σε αυλή μόνος του. Τα πάει καλά με άλλα θηλυκά σκυλιά και αρσενικά, κατόπιν γνωριμίας και κατάλληλης κοινωνικοποίησης.
Είναι περίπου 2,5 ετών, ήδη στειρωμένος, εμβολιασμένος, αποπαρασιτωμένος και υγιής.
Αν υιοθετήσετε τον Σωτήρη, θα σας χαρίσει την καρδιά του και θα γίνει ο πιο πιστός σας σύντροφος, φίλος και φύλακας άγγελος σας.
elelambiri@gmail.com 6973537552

Via @adespoto.gr

ΔΩΣΤΕ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΤΗ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΑ


Φιλοζωικό σωματείο stray.gr, Α.Μ.: 24685, θα δοθεί με microchip και συμβόλαιο υιοθεσίας.Η Κωσταντίνα είναι μια πανέμορφη και υπέροχη σκυλίτσα 9 ετών η οποία αυτή την στιγμή ζει μόνη της στο άδειο σπίτι της αφεντικίνας της η οποία πέθανε πρόσφατα. Η Κωσταντίνα έχει υπέροχο λείο καστανό τρίχωμα και ζεστά καστανά ματάκια που σε κάνουν να λιώνεις με κάθε της βλέμμα. Είναι πολυ φιλική, ήρεμη και παιχνιδιάρα και λατρεύει τα χάδια. Η Κωσταντίνα είναι στειρωμένη και εμβολιασμένη και θα δοθεί με συμβόλαιο υιοθεσίας. Για να υιοθετήσετε την Κωσταντίνα μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Αγγελική Κοκκινοπούλου στο 6974613129 και στο angelikok@hotmail.com

Via @adespoto.gr

ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ Ο BOBIC


ΦΙΛΟΖΩΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ STRAY.GR ΑΜ 24685.O bobic βρέθηκε σε επαρχιακό δρόμο στην Πελοπόννησο, να περιτριγυρίζει φοβισμένος ανάμεσα στα αυτοκίνητα που έτρεχαν με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Καταφέραμε και τον πιάσαμε και τώρα φιλοξενείται μέχρι να βρει την μόνιμη οικογένειά του. Είναι γεννημένος τον Αύγουστο 2012, αυτή τη στιγμή ζυγίζει γύρω στα 4 κιλά και θα γίνει ένας υπέροχος σκύλος μεσαίου μεγέθους. Τα πάει τέλεια με τα άλλα σκυλάκια και γατάκια της παρέας και λατρεύει τα παιχνίδια. Θα δοθεί με το βιβλιάριο υγείας του, εμβολιασμένος και αποπαρασιτωμένος, σε φιλόζωη οικογένεια που θα τον φροντίζει και θα τον αγαπάει για την όλη του τη ζωή και θα δεσμευτεί ότι θα τον στειρώσει όταν φτάσει στην κατάλληλη ηλικία.

Για να υιοθετήσετε τον υπέροχο κούταβο και να τον κάνετε σύντροφο ζωής, επικοινωνήστε με τα:
greekboy1971@yahoo.com
6977084522

Via @adespoto.gr

ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΔΥΟ ΑΡΣΕΝΙΚΑ ΛΕΥΚΑ ΚΑΝΙΣ


Βρέθηκαν δύο λευκά κανίς αδερφάκια σε επικίνδυνο σημείο της παραλιακής λεωφόρου να τρώνε από τα σκουπίδια. Είναι και τα δύο αρσενικά, φιλικά, καθαρά και φρεσκοκουρεμένα. Φέρουν αρ. τσιπ, μην καταχωρημένο και δε φορούσαν ταυτότητα.
Έχουν περιέλθει στην προστασία του σωματείου stray.gr και αναζητείται επειγόντως ο ιδιοκτήτης τους.

τηλ 6973537552
elelambiri@gmail.com

Via @adespoto.gr

ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ Η ΘΗΛΥΚΟΥΛΑ


ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ Η ΘΗΛΥΚΟΥΛΑ,ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ,ΚΑΛΟΤΡΟΠΗ,ΧΑΔΙΑΡΑ ΓΑΤΟΥΛΑ,4 ΜΗΝΩΝ.Η ΙΔΑΝΙΚΗ ΠΑΡΕΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ.ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΣΤΕΙΡΩΜΕΝΗ.

ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΤΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΦΙΛΟΖΩΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ ΕΓΚΡΙΣΗΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ 4251/2002.
ΕΛΛΗ 6937 242196

Via @adespoto.gr

Η ΙΡΙΣ ΨΑΧΝΕΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ (#25700/2005)


Η Ίρις είναι μια θηλυκιά σκυλίτσα περίπου ενός έτους κ 15-18 κιλά. Πολύ ήσυχη, ήρεμη κ φιλική με τους ανθρώπους κ τα άλλα σκυλάκια. Είναι υγιής,εμβολιασμένη κ στειρωμένη.
Θα δοθεί με Συμβόλαιο Υιοθεσίας, Βιβλιάριο Υγείας κ Microchip.
Τηλ για Υιοθεσία: 694 4949 741
www.friendsofanimals-nf.com
Φιλοζωικός Σύλλογος Νέας Φιλαδέλφειας (αρ.πρ 25700/2005)

Via @adespoto.gr

Ο Bobby ψάχνει σπίτι!


Αυτός ο γυαλιστερούλης είναι ο Bobby. Μοιάζει λίγο με λαμπραντοράκι αλλά είναι κοντούλης και μόλις 15 κιλά. Είναι περίπου 2,5 ετών, γλυκύτατος, φιλικός, ξέρει να πηγαίνει βόλτα με λουρί και να μπαίνει σε αυτοκίνητο. Τα πηγαίνει καλά με τα άλλα σκυλιά, περισσότερο με τα θηλυκά αλλά δεν συμπαθεί τις γάτες. Ψάχνει μια υπεύθυνη οικογένεια που θα τον αγαπήσει για πάντα!

Πληροφορίες: 6982977330, huppydogs@yahoo.gr, www.fazoo.gr

Δώρο σε όποιον τον υιοθετήσει μάθημα εκπαίδευσης (ισχύει εντός Αθηνών).

Fazoo Φάρμα Αδέσποτων Ζώων
Α.Π. 2728/2011

Via @adespoto.gr

Η ΛΑΚΤΑ ΨΑΧΝΕΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ (ΑΡ.25700/2005)


Η Λάκτα είναι μια θηλυκιά μικρόσωμη σχετικά σκυλίτσα περίπου 10-12 κιλά κ ενός έτους. Ένα φιλικό κ γλυκό σκυλάκι.Τα πάει καλά με άλλα σκυλάκια. Είναι υγιέστατη κ εμβολιασμένη κ θα δοθεί με Συμβόλαιο Υιοθεσίας, Βιβλιάριο Υγείας, Στειρωμένη κ με microchip.
Τηλ για Υιοθεσία: 694.4949741
Φιλοζωικός Σύλλογος Ν. Φιλαδέλφειας (αρ.πρ.25700/2005)
www.friendsofanimals-nf.com

Via @adespoto.gr

O NIO ΨΑΧΝΕΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ (#25700/2005)


Ο Νίο είναι ένας αρσενικός σκυλάκος το πολύ ενός έτους.Έχει απίστευτα καλοκάγαθο χαρακτήρα κ παίζει σαν ένας μεγαλόσωμος κούταβος.
Είναι υγιής, εμβολιασμένος κ στειρωμένος.
Θα δοθεί με Συμβόλαιο Υιοθεσίας, Βιβλιάριο Υγείας κ Microchip.
Τηλ για Υιοθεσία: 694 4949 741
www.friendsofanimals-nf.com

Via @adespoto.gr

Ο ΝΟΡΜΑΝ ΨΑΧΝΕΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ (#25700/2005)


Ο Νόρμαν είναι ένας αρσενικός σκυλάκος περίπου 5 ετών. Είναι περίπου 25 κιλά, φιλικός με τους ανθρώπους κ αναζητά συνεχώς χάδια κ παιχνίδια.
Τα πάει καλά κυρίως με θηλυκά σκυλάκια.
Είναι υγιής, εμβολιασμένος κ στειρωμένος.
Θα δοθεί με Συμβόλαιο Υιοθεσίας, Βιβλιάριο Υγειας κ microchip.
Τηλ για Υιοθεσία: 694 4949741
Φιλοζωικός Σύλλογος Νέας Φιλαδέλφειας (αρ.πρ. 25700/2005)

Via @adespoto.gr

χαρίζεται ημίαιμο λυκάκι, ο Bobby


Ο μικρός μπόμπιρας, ο Bobby, είναι 2 μηνών, ημίαιμο λυκοσκυλάκι.
Είναι ένα ατρόμητο σκυλάκι, λατρεύει το νερό, τους μεγάλους σκύλους, τις γάτες και φυσικά τους ανθρώπους!
Τρώει ήδη ξηρά τροφή και εκπαιδεύεται στη βόλτα με λουράκι.
Θα γίνει μεσαίος προς μεγάλου μεγέθους σκύλος. Είναι έξυπνος και παιχνιδιάρης όπως όλα τα κουτάβια και ταυτόχρονα ήσυχος και υπομονετικός.
Είναι αποπαρασιτωμένος και εμβολιασμένος και θα δοθεί με microchip όπως ορίζει ο νόμος.
Αν ενδιαφέρεστε να τον υιοθετήσετε μπορείτε να στείλετε στο adoptbobby@gmail.com

Καταφύγιο Αδέσποτων Ζώων-ΚΑΖ-Αρ. Πρωτοδικειου : 16323/88

Via @adespoto.gr

Η Orange ψάχνει σπίτι!


Η Orange είναι μια πανέμορφη σκυλίτσα περίπου 1 έτους και μεσαίου μεγέθους. Είναι πολύ κοινωνική, χαδιάρα, παιχνιδιάρα και τα πηγαίνει καλά με τα άλλα σκυλιά. Είναι πολύ καλή μέσα στο σπίτι, δεν κάνει ζημιές, δεν κλαίει, είναι υπάκουη και είναι τέλεια με τα παιδιά. Ξέρει να πηγαίνει βόλτα με λουρί, είναι στειρωμένη, εμβολιασμένη και αποπαρασιτωμένη. Ψάχνει μια οικογένεια που θα την αγαπήσει για πάντα!

Πληροφορίες: 6982977330, huppydogs@yahoo.gr, www.fazoo.gr

Δώρο σε όποιον την υιοθετήσει ένα μάθημα εκπαίδευσης (ισχύει εντός Αθηνών)

Fazoo Φάρμα Αδέσποτων Ζώων
Α.Π. 2728/2011

Via @adespoto.gr

Η Melita ψάχνει σπίτι!


Η Μελίτα είναι ένα υπέροχο χαρωπό πλασματάκι περίπου 2 ετών και μεσαίου μεγέθους. Είναι υγιέστατη, τρελαίνεται για ανθρώπινη παρέα, χάδια και παιχνίδια, ενώ μοιράζει χαμόγελα ανεμίζοντας τα ανέμελα αυτάκια της όλο χάρη. Έχει φιλοξενηθεί σε σπίτι όπου ήταν άψογη, δεν λερώνει μέσα και δεν κάνει ζημιές. Ξέρει να πηγαίνει βόλτα με λουρί και τα πηγαίνει πολύ καλά με τα άλλα σκυλιά.

Πληροφορίες: 6982977330, huppydogs@yahoo.gr, www.fazoo.gr

Δώρο σε όποιον την υιοθετήσει ένα μάθημα εκπαίδευσης (ισχύει εντός Αθηνών)

Fazoo Φάρμα Αδέσποτων Ζώων
Α.Π. 2728/2011

Via @adespoto.gr

Χαρίζεται η RAISA


Xarizetai i panemorfi auth kouklitsa gia logous oikonomikous...Einai 8 minwn, tha ginei peripou 16 ews 20kila to polu... den mporw na thn sintirisw allo (oxi oti thelei polla eksoda, apla den exw douleia k den mporw):(...Einai polu upakouei, exei eksairetiko xaraktira, paixnidiara polu, xadiara, xreiazete mono tin agaph sou k oxi to megalo xoro... tpt allo...Einai STIROMENEI, EMBOLIASMENI mexri ton epomeno xrono, me tin iothesia tha dothoun ta parakatw pragmata: Trofh gia 4me5 mines, paixnidia, louria, perilaimio dermatino eidiko antialergiko me strasaki, kokkalakia na masaei, k alla polla... PRAGMATIKA EXW STENAXWRETHI POLU POU DEN MPORW NA TIN KRARISW MEXRI NA FYGEI GIA TIN ALLI ZWH...Einai i psuxoula mou alla den mporw na kanw alliws, tha tis sterisw polla pragmata k den thelw...Sas parakalw einai epigon parte tin...

Via @adespoto.gr

Η Αλεξιάννα ψάχνει σπίτι!


Η Αλεξιάννα είναι ένα γλυκύτατο πλάσμα, μια κούκλα περίπου 2-2,5 ετών, πολύ τρυφερή, παιχνιδιάρα και αγαπησιάρα. Έχει εξαιρετικό χαρακτήρα, είναι υπάκουη, πολύ φιλική με ανθρώπους, σκύλους αλλά και γάτες. Θα δοθεί σε υπεύθυνη οικογένεια, στειρωμένη, εμβολιασμένη και τσιπαρισμένη. Είναι ακατάλληλη για κυνήγι.

Πληροφορίες: 6982977330, huppydogs@yahoo.gr, www.fazoo.gr

Δώρο σε όποιον την υιοθετήσει ένα μάθημα εκπαίδευσης (ισχύει εντός Αθηνών)

Fazoo Φάρμα Αδέσποτων Ζώων
Α.Π. 2728/2011

Via @adespoto.gr

ΒΡΕΘΗΚΕ ΚΑΙ ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ ΣΚΥΛΑΚΟΣ ΜΙΚΡΟΣΩΜΟΣ ΣΤΗ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ


ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΗ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ! ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΦΟΒΙΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΠΛΗΣΙΑΖΕΤΑΙ ΔΥΣΚΟΛΑ! ΦΟΡΑΕΙ ΚΟΥΔΟΥΝΑΚΙ ΚΑΙ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΛΟΥΡΑΚΙ... ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΙΑΣΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ. ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΚΙΝΓΚ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΕΥΓΕΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ...ΑΝ ΤΟΝ ΑΝΑΖΗΤΑΤΕ Η ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΥΙΟΘΕΤΗΣΕΤΕ ΤΗΛ 69323059 Φιλοζωικο Σωματειο Νικαιας-αρ.πρ.4176

Via @adespoto.gr

Ο Sappy ψάχνει σπίτι!


Ο Sappy είναι ένας κούκλος μόλις 10-12 μηνών, μεγαλόσωμος, δυνατός, με επιβλητική παρουσία και ισχυρή προσωπικότητα. Είναι πανέξυπνος, υπάκουος και προστατευτικός. Ξέρει να πηγαίνει βόλτα με λουρί και ειδοποιεί όταν έρχεται κάποιος ξένος στον χώρο του. Είναι υγιέστατος, εμβολιασμένος και στειρωμένος. Χρειάζεται έναν υπεύθυνο κηδεμόνα που θα απολαύσει την αφοσίωση αυτού του υπέροχου σκύλου! Θα δοθεί εντός Αττικής, με συμβόλαιο υιοθεσίας και την προϋπόθεση τοποθέτησης microchip.

Πληροφορίες: 6982977330, huppydogs@yahoo.gr, www.fazoo.gr

Δώρο σε όποιον τον υιοθετήσει ένα μάθημα εκπαίδευσης

Fazoo Φάρμα Αδέσποτων Ζώων
Α.Π. 2728/2011

Via @adespoto.gr

Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2012

Βρέθηκε κανίς άσπρο αρσενικό - Θεσσαλονίκη


Βρέθηκε κανίς άσπρο αρσενικό με πράσινο λουράκι με σχεδιάκια. Όποιος το έχασε ή ενδιαφέρεται να το υιοθετήσει ας επικοινωνήσει μαζί μου..

Via @adespoto.gr

Είμαι ο Rocky! Mix PitBull - Labrador


Είμαι ο Rocky γλυκός, πανέξυπνος και φύλακας, μου αρέσει η βόλτα με το αυτοκίνητο!

Είμαι 1,5 χρονών, στηρωμένος, εμβολιασμένος και με chip.

Βρέθηκα πεινασμένος σε αυτήν την πολυκατοικία και κάποιοι καλοί άνθρωποι με φιλοξένησαν όσο μπορούσαν.

Τωρα μένω σε ένα ξενοδοχείο και περιμένω ένα αφεντικό!

Via @adespoto.gr

βρέθηκε μαλτεζ ημίαιμο


BΡΕΘΗΚΕ ΧΤΕΣ ΣΤΗΝ ΠΕΝΤΕΛΗ - ΟΡΙΑ ΜΕ ΓΕΡΑΚΑ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΚΛΕΙΣΘΕΝΟΥΣ (ΣΤΑ 5Χ5 ΓΗΠΕΔΑΚΙΑ ,ΟΡΙΑ ΜΕ ΑΝΑΠΑΥΣΕΩΣ) ΑΥΤΟ ΤΟ ΙΜΙΑΙΜΟ ΜΑΛΤΕΖΑΚΙ ΑΡΣΕΝΙΚΟ 5 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΣΤΕΙΡΩΜΕΝΟ! ΕΙΧΕ ΠΕΡΙΛΑΙΜΙΟ ΛΟΥΡΑΚΙ ΚΑΙ ΣΚΑΛΙΜΠΟΡ ΑΛΛΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΜΕ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΣΙΠΑΚΙ! ΠΕΡΠΑΤΟΥΣΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ... ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΥΣΗΧΟΣ ΚΑΙ ΤΡΥΦΕΡΟΣ ΦΙΛΟΞΕΝΗΤΕ ΑΠΟ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΨΑΞΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΠΙΤΙ ΓΙΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΜΕΝΟ ΜΟΥΣΟΥΔΙ!!! ΤΗΛ. 6945385307 ΜΑΡΙΑΝΝΑ

Via @adespoto.gr

Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012

Χαριζεται γατακι 2 μηνων!


Ο γατουλης βρεθηκε πριν περιπου 1 μηνα πεταμενος στα σκουπιδια,ετοιμοθανατος αλλα η ζωη του εδωσε ακομη μια ευκαιρια-τωρα,υγειεστατος πλεον,ειναι ετοιμος για υιοθεσια σε οποιονδηποτε εχει διαθεση να του δωσει πολλη αγαπη,χαδακια και παιχνιδακια που τοσο του αρεσουν

Via @adespoto.gr

χαρίζεται μαλτεζάκι


χαρίζεαι μαλτεζάκι αρσενικό 4 ετών, τσιπαρισμένο, εμβολιασμένο, δεν έχει αρρωστήσει ποτέ, παιχνιδιαρικο δεν του αρέσει ομως το μπάνιο και το χτένισμα. Πρέπει να πάει σε ειδικό καλλωπισμών κατά διαστήμαα γιατί αν ζοριστεί στο μπάνιο αγριεύει.

Via @adespoto.gr

ΒΡΕΘΗΚΕ


Βρέθηκε εγκλωβισμένος σε ΑΚΑΛΥΠΟ πολυκατοικίας (Κύπρου & Θερμοπυλών), Δευτ 8 Οκτ 2012. Κάτοικος του έβαζε νερό + φαγητό έως ότου έγινε ο απεγκλωβισμός του, οπότε και παρατηρήθηκε το πίσω δεξί τραυματισμένο ποδαράκι του.

Βρίσκεται σε κτηνιατρείο.

Δεν φορούσε τίποτε στο λαιμό του & είναι περίπου 3 χρονών, πολύ ήρεμος και φοβισμένος.

Όποιος τον γνωρίζει να έχει χαθεί από κάπου παρακαλείται να επικοινωνήσει το συντομότερο με το σύλλογό μας. Αλλιώς θα δοθεί για υιοθεσία, διότι ΔΕΝ έχουμε χώρο φύλαξης και μόνο ολιγοήμερη φιλοξενία μπορεί να προσφέρει εθελοντής μας.

Πληροφ: syllogos.adespota.vrilission@gmail.com και τηλ 6973.024.266

Via @adespoto.gr

Απο μικρή στα βάσανα


Αυτή η μικρή γούνινη μπάλα, η Μπιάνκα, βρέθηκε σε ένα πεζοδρόμιο στο Γουδί να κλαίει απελπισμένα με όλη τη δύναμη των μικρών πνευμόνων της. Δεν υπήρχαν πουθενά ούτε η μητέρα της ούτε τα αδερφάκια της και το γατάκι πεινούσε και βρισκόταν σε άμεσο κίνδυνο να πατηθεί από τα αυτοκίνητα. Είναι περίπου 5 εβδομάδων και πιστεύουμε ότι με τα υπέροχα παστέλ χρώματά της θα γίνει μια πολύ όμορφη γάτα. Έχει μόλις αρχίσει να τρώει στερεά τροφή, χρησιμοποιεί την άμμο της κανονικά και είναι πανέτοιμη για το νέο της σπίτι! . 6945472922 Δήμητρα

Via @adespoto.gr

Χαρίζεται γκρι τιγρέ γατούλης


Χαρίζεται μικρός γατούλης που βρέθηκε στο δρόμο μαζί με τα αδέρφια του. Είναι γκρι τιγρέ, με πράσινα μάτια, αρσενικό, 2,5 μηνών περίπου και πολύ χαδιάρης. Θα δοθεί σε υπευθυνα ατομα 6947/355504

Via @adespoto.gr