Παρασκευή 25 Μαΐου 2012

Ζακλίν (Μπισέ) : καμμία κλειστή πόρτα δεν την κρατά μακρυά σας!


Η Ζακλίν είναι μια 8 μηνων γατίτσα που, μεγαλωνοντας απο μωρο μαζι μας, καθημερινα μας εντυπωσιαζει με τα ανεξαντλητα ταλεντα της. Στη κυριολεξια καμια κλειστη πορτα δεν μπορει να την κρατησει μακρια σας, με εκπληκτικη ανεση κ φινετσα, μπαινοβγαινει....παντου!!!(χρησιμη αν ξεχνατε τα κλειδια σας!!)Παιζει πολύ με σκυλακια και γατακια, χαιδευεται ασταματητα αλλα αγαπάει πολύ και τον προσωπικό της χώρο, οπου αποσυρεται για ..υπνοκούρα ομορφιας!!. Αυτή η γατιτσα δείχνει και είναι ήρεμη, δείχνει και είναι ισορροπημένη, δείχνει και είναι όμορφη. Χωρίς ψεγάδια, αποδέχεται ολους διπλα της και καταφέρνει να αντανακλά μιαν αριστοκρατικη εσωτερικη κι εξωτερικη ομορφια. Ενα αδιαφιλονίκητα γοητευτικό πλάσμα, που, στα χερια του ανθρωπου της θα γινει παντοτινη αλλα και διασκεδαστικη συντροφος.
Θα υιοθετηθεί αυστηρά εντός αττικής, στειρωμένη, με βιβλιάριο υγείας, ταυτότητα, μικροτσίπ (ν.4039/2012)και υπεύθυνη δήλωση υιοθεσίας από τον σύλλογο «Φίλοι των ζώων Χαλανδρίου» (7064/02)
Τηλεφωνήστε στην Όλγα στα (vod)6945386096 & (cosmo)6986008025 (παράκληση: όταν δεν απαντώ αφήστε γραπτό μήνυμα) η στο email olgazoa@yahoo.gr η στην ιστοσελίδα www.filoizoon.gr.

Via @adespoto.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου