Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2012

Κρίστιαν: Γλυκιά «ασημένια» πρόκληση….


«Δεν είναι τυχαίο ότι ο Christian Bale διεκδικεί τον άτυπο τίτλο του νέου Robert De Niro. Ο βαρύς αυτός χαρακτηρισμός ανεβάζει τις προσδοκίες μας, αλλά ο ίδιος έχει αποδείξει ότι μπορεί να σηκώσει το βάρος της πρόκλησης. Είναι άλλωστε σχεδόν βέβαιο ότι θα συνεχίσει να μας εκπλήσσει με τις τολμηρές επιλογές του και την πολύπλευρη ερμηνευτική του γκάμα,»

Ασήμωσε με φεγγαροκλωστες τη γκρίζα γούνα του η διπλή αυγουστιάτικη πανσέληνος και τον έκανε…ακαταμάχητο. Τον έραναν οι καλές μοίρες με εσωτερικές κι εξωτερικές ομορφιές και τον έκαναν εκπληκτικό…. Ένα ούτε 4 μηνών μωρό για…μεγάλες προσδοκίες κι ατελείωτες στιγμές τρυφερότητας κι ευγνωμοσύνης…Ο Κρίστιαν διεκδικεί τον τίτλο του…άρχοντα της καρδιάς σας!
Θα υιοθετηθεί αυστηρά εντός αττικής και μόνο για ..σπιτόγατος με βιβλιάριο υγείας, μικροτσίπ (ν.4039/2012)και υπεύθυνη δήλωση υιοθεσίας από τον σύλλογο «Φίλοι των ζώων Χαλανδρίου» (7064/02) (με απαραίτητη τη σύμφωνη γνώμη σας ότι θα στειρωθεί 6-7 μηνών).
Τηλεφωνήστε στην Όλγα στα (vod)6945386096 & (cosmo)6986008025 (παράκληση: όταν δεν απαντώ αφήστε γραπτό μήνυμα) η στο email olgazoa@yahoo.gr η στην ιστοσελίδα www.filoizoon.gr.

Via @adespoto.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου