Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2012

Κασμίρ: από έναν μακρινό παράδεισο….


"Η κοιλάδα του Κασμίρ στη Β.Δ. άκρη της Ινδίας, ανάμεσα σε χιονισμένες κορυφές, δάση κωνοφόρων και τρεχούμενα νερά λένε ότι είναι από τις πιο όμορφες περιοχές της Ινδίας. Οι ντόπιοι λένε ότι είναι ο επί γης παράδεισος και πράγματι αν δεν υπήρχαν τα πολιτικά προβλήματα, η βία και η φτώχεια, ναι θα μπορούσε να είναι."

Ένας ημιαιμος harrier (beagle & foxhound) με σπάνιες πτυχές χαρακτήρα…Το βλέμμα του απαλό και βελούδινο θαρρείς σε ταξιδεύει σε κορυφογραμμές και τρεχούμενα νερά, μεταξένιο τρίχωμα που το χαϊδεύεις και χαλαρώνεις. Ένας απέραντα τρυφερός σύντροφος που….γίνεται χαλί να τον πατήσεις!! Μεγαλωμένος με παιδιά , σκυλιά και γατιά, έχει άριστους τρόπους κι είναι ιδανικός και για το πιο μικρό διαμέρισμα και για τον πιο αρχάριο!! Ο Κασμίρ σε οδηγεί στο δικό του παράδεισο, στο δικό του υπέροχο κόσμο κι αυτό αρκεί. (με «συστατικές επιστολές» από όσους τον φιλοξένησαν!!)17 και οι μήνες του και τα κιλά του. Θα υιοθετηθεί αυστηρά εντός αττικής, στειρωμένος, με βιβλιάριο υγείας, ταυτότητα, μικροτσίπ (ν.4039/2012)και υπεύθυνη δήλωση υιοθεσίας από τον σύλλογο «Φίλοι των ζώων Χαλανδρίου»(7064/02)
Τηλεφωνήστε στην Όλγα στα (vod)6945386096 & (cosmo)6986008025 (παράκληση: όταν δεν απαντώ αφήστε γραπτό μήνυμα) η στο email olgazoa@yahoo.gr η στην ιστοσελίδα www.filoizoon.gr.

Via @adespoto.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου