Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2012

ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ Η NEDA ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΟ ΠΟΙΝΤΕΡ


Φιλοζωικό σωματείο stray.gr, Α.Μ.: 24685, θα δοθεί με microchip και συμβόλαιο υιοθεσίας. Η Νέδα είναι το μοναδικό ποτάμι με θηλυκό όνομα. Κλέψαμε λίγη από τη μοναδικότητά της και δανείσαμε το όνομα της στην τετράποδη Νέδα, ένα θηλυκό pointer 2 ετών που έφτασε κοντά μας με έναν.. όχι και τόσο πρωτότυπο τρόπο..
Η Νέδα ξεκίνησε τη ζωή της σε ιταλικό εκτροφείο. Ίσως δεν ήταν καμία τυχαία, μπορεί να είχε μαμά και μπαμπά εκλεκτά κυνηγόσκυλα! Ταξίδεψε στην Ελλάδα για να αρχίσει την κυνηγετική της καριέρα.. και την άρχισε. Μέχρι που ο ιδιοκτήτης της είχε ένα ατύχημα που τον έκανε να σταματήσει το "ευγενές" αυτό σπορ... Κι έτσι η Νέδα δεν είχε κάποια χρήση.. Κι έτσι σταμάτησε να ενδιαφέρεται γι αυτήν.. Και κάπως έτσι βρέθηκε αδέσποτη στο δρόμο μας. Τα στοιχεία του ιδιοκτήτη ήταν καταχωρημένα στο microchip της Νέδα. Επικοινωνήσαμε μαζί του και μάθαμε την ιστορία της. "Αν δεν έχετε τι να την κάνετε, να μου την φέρετε" απάντησε.. Η αλήθεια είναι πως δεν αρνήθηκε να την πάρει πίσω, αλλά η συνείδησή μας αρνήθηκε να την επιστρέψει..
Κι έτσι, σας παρουσιάζουμε τη Νέδα, μία υπέροχη pointer με περγαμηνές τον φανταστικό της χαρακτήρα και την ομορφιά της. Είναι πολύ κοινωνική και φιλική, της αρέσουν πολύ οι βόλτες και λατρεύει την ανθρώπινη συντροφιά. Η Νέδα θα ήταν τέλεια παρέα για δραστήρια άτομα, συντροφιά σε βόλτες, εκδρομές και γιατί όχι και σπορ όπως το agility!
Επίδοξοι κυνηγοί, λυπούμαστε αλλά μάλλον δεν θα καταφέρετε να την αποκτήσετε. Όσοι ενδιαφέρονται να αποκτήσουν τη Νέδα για σκύλο συντροφιάς, μπορούν να επικοινωνήσουν με το info@stray.gr, 6951818603 για ένα ραντεβού που ίσως αλλάξει τη ζωή τους!

Via @adespoto.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου