Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012

Shakespeare....ενα σπάνιος χαρακτήρας...


Σκεπτικός, επιφυλακτικός, στοχαστικός, κάπως απόμακρος μα..τόσο ευαίσθητος, ένας σκυλακος με βαθιά συναισθήματα κι από..καλό σόι!!! Βρέθηκε στο πουθενά να λιμοκτονεί κ να προσπαθεί να τραφεί από το ανύπαρκτο γάλα της πεινασμένης του μανούλας.Όλη την «οικογένεια» την πήραμε και την αναστησαμε..Η ηρωίδα κολευ μάνα του, ο λαμπραντορ μπαμπάς του και 2 του αδέλφια, ήδη υιοθετήθηκαν κ ζουν ευτυχισμένα στα σπίτια τους...Ο Σαιξπηρακος, χρονιαρης σήμερα, ακόμα αναζητά τον άνθρωπο του.. Είναι ιδιαίτερος σκύλος κι εσωτερικά κι εξωτερικά.Έχει μια σπάνια κι ασυνήθιστη ομορφιά, έναν παράξενο ασπρόμαυρο συνδυασμό, ενώ το βλέμμα του είναι βαθύ και στοχαστικό, σε κοιτά στα μάτια κι αναρωτιέται ποιον άνθρωπο να εμπιστευτεί. Κοιμάται ακόμα αγκαλιά με τον "κολλητο" του φιλο Μπαχ και σίγουρα ονειρεύεται το δικό του σπίτι.

Ήδη είναι έτοιμος για φύλακας άγγελος της ζωής σας.. Θα δοθεί εντός Αττικής με βιβλιάριο υγείας, μικροτσίπ και φόρμα υιοθεσίας από το «σύλλογο φίλοι ζώων Χαλανδρίου».

Ο Γοητευτικός Σαίξπηρ περιμένει να τον πάρετε από το χώρο που προσωρινά φιλοξενείται κ να γίνει ο ήρωας της δικής σας ζωής.

Τηλεφωνήστε στην Όλγα στο 6945386096

*Το Pedigree® επιβραβεύει την υπεύθυνη υιοθεσία και προσφέρει
δωρεάν τροφή για 6 μήνες

Via @adespoto.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου