Τετάρτη 11 Ιουλίου 2012

ΤΕΡΥ ΣΕΤΕΡ


chip number: 977200008128519.
Αυτός λοιπόν είναι ο Τέρυ!
Προφανώς και αυτός κάποτε ανήκε σε κυνηγό και μάλλον δεν έκανε καλά «την δουλειά» του. Ο Τέρυ βρέθηκε παρατημένος σε κάτι χωράφια. Τον εντόπισε μια οικογένεια από τα κλάματα του. Ήταν τέτοιο το σοκ της εγκατάλειψης που το ζωάκι, «έκαψε» την μπροστινή δεξιά του πατουσίτσα, στην προσπάθεια του να προσανατολιστεί και να ψάξει να βρει το «σπίτι» του. Ήταν τυχερός όμως. Βρέθηκαν άνθρωποι να φέρουν γιατρό. Το ζωάκι είναι περίπου 2 ετών (2010). Οι γενικές αίματος του καθώς και οι Βιοχημικές του εξετάσεις ήταν πολύ καλές.
Ωστόσο τα αποτελέσματα έδειξαν 1/50 υποψία Ερλίχιας και 1/800 καλααζάρ. Καθότι έπρεπε να ξεκινήσει θεραπεία με ΜΙΛΤΕΦΟΡΑΝ άμεσα, το ζωάκι μεταφέρθηκε σε ασφαλές περιβάλλον. Ο Τέρυ πρέπει να παίρνει VIBRAMICIN, ZYLAPOOR και MILTEFORAN μια φορά την ημέρα.
ο Τέρυ είναι απλά υπέροχος. Είναι κοινωνικός και χαρούμενος με τα άλλα σκυλιά. Είναι πανέξυπνος και μαθαίνει πάρα πολύ γρήγορα να περπατάει με το λουρί, και αγαπάει όλο τον κόσμο, όποιον τον πλησιάζει! Μέσα στο 10 τετραγωνικών κλουβί του δε λερώνει. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα γινει η άριστη παρέα στην οικογένεια που θα τον υιοθετήσει μόλις τελειώσει η θεραπεία του.
Η βοήθεια για την αποθεραπεία του (κονσέρβες, φάρμακα, καλυψη κτνιατρικών εξόδων) είναι πολύτιμη, καθώς τα έξοδα του είναι πολύ αυξημένα.
Αν θέλετε να βοηθήσετε στη σωτηρία του υπέροχου αυτού σκυλάκου ή αν ενδιαφέρεστε για την υιοθεσία του, επικοινωνήστε με το chrisefsta@gmail.com 6942 471434 και 6932-019504.
Το σκυλάκι θα δοθεί εμβολιασμένο, με τις εξετάσεις του, στειρωμένο ή με την υποχρέωση στείρωσης μόλις η υγεία του το επιτρέψει και με συμβόλαιο υιοθεσίας stray.gr

Via @adespoto.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου