Τρίτη 31 Ιουλίου 2012

ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ Η HOPE


Φιλοζωικό σωματείο stray.gr, Α.Μ.: 24685, θα δοθεί με microchip και συμβόλαιο υιοθεσίας.
Η Hope, αν δεν ήταν σκύλος, θα ήταν σίγουρα ο γόρδιος δεσμός.. Περιστατικό που έφερε τα πάνω κάτω, έκανε πάμπολους ανθρώπους να ασχολούνται μαζί της, διαφόρων ειδικοτήτων, ηλικιών και ενδιαφερόντων. Μήπως είναι απλά σκύλος VIP τελικά;
Αν και δεν μπορούμε να καταλάβουμε για ποιό λόγο ταράξαμε το οικοσύστημα και την πήραμε από το δρόμο (το ότι ήταν μία αστείρωτη, σκελετωμένη, απίστευτα φοβική σκύλα με μία τεράστια καμπούρα που εμφανιζόταν σαν τον φαντομά στον χώρο του IKEA στον Κηφισό δεν είναι αρκετό), η Hope είναι πλέον ασφαλής. Αλλά μας παίδεψε πολύ για να φτάσει στο σήμερα.
Για να πιαστεί η μικρή,χρειάστηκαν 4 πολύωρες προσπάθειες αφού μόνο στη θέα ανθρώπου, η Hope εξαφανιζόταν. Αφού καταφέραμε και την πιάσαμε, ξεκίνησε ένας πραγματικός αγώνας δρόμου προκειμένου να στειρωθεί, να γίνουν οι απαραίτητες θεραπείες αλλά και να βρούμε τον λόγο που η Hope είχε αυτή την τεράστια καμπούρα!! Η μία υπόθεση αποκλειόταν μετά την άλλη. Έκανε πολλούς γιατρούς να αναρωτιούνται. Και μάλλον μέσα της γελούσε, που είχε φέρει τόσα άτομα στα πρόθυρα νευρικού κλονισμού! Για την ιστορία, η καμπουρίτσα της εξαφανίστηκε χωρίς να κάνουμε τίποτα.. Σίγουρα μας κορόιδευε.. Μετά το ιατρικό κομμάτι, σειρά είχε η φοβική συμπεριφορά της Hope. Όταν λέμε φοβική, εννοούμε ΦΟ ΒΙ ΚΗ. Λουρί και Hope απλά δεν πηγαίνανε μαζί. Μπορεί να παρακαλούσαμε, να δελεάζαμε, να χτυπιόμασταν, να προσευχόμασταν αλλά η Hope ήταν αμετανότητη. Δεν θα μας έκανε τη χάρη. Μέχρι που εμφανίστηκε νεράιδα μεταμορφωμένη σε άνθρωπο (δεν ξέρουμε αν λυπήθηκε περισσότερο εμάς ή την Hope) κι έτσι ανέλαβε την κοινωνικοποίηση και την εκπαίδευση της μικρής.
Τα αποτελέσματα τα βλέπετε στις φωτογραφίες.
Η τελική περιγραφή της απέχει πολύ από την αρχική εικόνα της. Μία πανέμορφη σκυλίτσα ενός έτους, η οποία είναι αρκετά εξοικειωμένη και φιλική με ανθρώπους, περιμένει να την πάρεις αγκαλιά και να φύγετε για το σπίτι. Τη ζωή στο δρόμο την ξέχασε. Τώρα πρέπει να μάθει τα καλά της ζωής σ ένα ολοδικό της σπίτι. Απαραίτητες προϋποθέσεις είναι η μελλοντική οικογένεια να ακολουθήσει με ακρίβεια της οδηγίες της εκπαιδεύτριας και να μην μοιράζεται τη ζωή της και το σπίτι της με γάτα. Τότε γίνεται.. "σκύλα". Στειρωμένη, τσιπαρισμένη, εμβολιασμένη.
akalliakouda@yahoo.gr, 6932312990

Via @adespoto.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου