Κυριακή 26 Αυγούστου 2012

ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ Η ΝΤΑΛΙΑ ΗΜΙΑΙΜΟ ΡΟΝΤΒΑΪΛΕΡ


Φιλοζωικό σωματείο stray.gr, Α.Μ.: 24685, θα δοθεί με microchip και συμβόλαιο υιοθεσίας.Αν αυτή η φάτσα δεν σας λέει τίποτα, δεν σας αδικούμε… Όταν την παραλάβαμε από το παράνομο εκτροφείο του Αλεποχωρίου, ήταν μόνο κόκαλα και δέρμα.. Αν και μπορεί να την πεις και τυχερή αφού κατάφερε να φύγει από το κολαστήριο ζωντανή.. Περίμενε τόσους μήνες στο κλουβί της πανσιόν, περιμένοντας να βγει η απόφαση που θα μας λύσει τα χέρια και θα μας αφήσει να προσφέρουμε στην Dalia πράγματα που θεωρούνται αυτονόητα για κάθε οικόσιτο σκύλο, τροφή, ιατρική περίθαλψη και τους δικούς της ανθρώπους να τους κοιτάζει στα μάτια και να λιώνει.
Η Dalia είναι ένα ζώο που πέρασε πολλά και έχει υπομένει ίσως 3 χρόνια ζωής σε κατάσταση εγκλεισμού ή αλυσοδεμένη.. Τώρα ήρθε η ώρα της να γνωρίζει τα χάδια, τα μαξιλάρια και την αγάπη! Ψάχνουμε τον άνθρωπο που θα κατανοήσει το σκοτεινό της παρελθόν, θα σεβαστεί την ύπαρξή της και θα φύγει μαζί της, κλείνοντας την πόρτα όλων των βασάνων που έζησε μέχρι τώρα.
H Dalia είναι ημίαιμο rottweiler, γεννημένη το 2008, στειρωμένη και τσιπαρισμένη. Θα δοθεί με συμβόλαιο υιοθεσίας.
Εάν θέλετε να γίνει η εκλεκτή της καρδιάς σας, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το gkekadwra@gmail.com , 6979938248 (μετα τις 17:00) για να την δείτε από κοντά.

Via @adespoto.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου