Δευτέρα 27 Αυγούστου 2012

ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ ΕΠΑΝΙΕΛ ΓΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙ


Αυτός λοιπόν είναι ο Τέρυ!
Προφανώς και αυτός κάποτε ανήκε σε κυνηγό και μάλλον δεν έκανε καλά «την δουλειά» του... έτσι βρέθηκε παρατημένος σε κάτι χωράφια. Ήταν τέτοιο το σοκ της εγκατάλειψης που το ζωάκι, «έκαψε» την μπροστινή του πατουσίτσα, στην προσπάθεια του να προσανατολιστεί και να ψάξει να βρει το «σπίτι» του. Ήταν τυχερός όμως. Βρέθηκαν άνθρωποι στο πλάι του.
Τα αποτελέσματα των εξετάσεων έδειξαν 1/800 καλααζάρ. Καθότι έπρεπε να ξεκινήσει θεραπεία άμεσα, το ζωάκι μεταφέρθηκε σε ασφαλές περιβάλλον. Σήμερα, οι εξετάσεις αίματος του είναι πολύ καλές και η θεραπεία του ολοκληρώθηκε.
Είναι ένα σκυλί που χαίρεται να είναι με παρέα και που ΛΑΤΡΕΥΕΙ τις μπάλες του!! Είναι το κατάλληλο σκυλί για οικογένεια, παιδάκια, αλλά και όσους έχουν κέφι να παίζουν! Είναι κοινωνικός και χαρούμενος με τα άλλα σκυλιά. Είναι πανέξυπνος και μαθαίνει πάρα πολύ γρήγορα να περπατάει με το λουρί, και αγαπάει όλο τον κόσμο, όποιον τον πλησιάζει! Είναι υπάκουους, υπομονετικός, χαρούμενος, κοινωνικός, αγαπησιάρης και χαδιάρης, κούκλος, και μικρός... ο Τέρυ είναι απλά υπέροχος!!
Αν ενδιαφέρεστε για την υιοθεσία του υπέροχου αυτού σκυλάκου, επικοινωνήστε με το chrisefsta@gmail.com 6942 471434 και 6932-019504.
Το σκυλάκι θα δοθεί εμβολιασμένο, με τις εξετάσεις του, στειρωμένο ή με την υποχρέωση στείρωσης και με συμβόλαιο υιοθεσίας stray.gr

Via @adespoto.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου