Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2012

ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ Η ΜΙΚΡΟΣΩΜΗ ΠΙΡΙ


Φιλοζωικό σωματείο stray.gr, Α.Μ.: 24685, θα δοθεί με microchip και συμβόλαιο υιοθεσίας.Την μικροσκοπική μας Πίρι την βρήκαμε στην εθνική οδό, χτυπημένη πολύ βαριά από αυτοκίνητο στο μπροστινό δεξί ποδαράκι της. Την χειρουργήσαμε αμέσως αλλά παρ' όλο που έχει αισθητικότητα στο ποδαράκι της, δεν το χρησιμοποιεί γιατί δεν μπόρεσε να αποκατασταθεί η κινητικότητά του. Αυτό όμως δεν εμποδίζει την Πίρι μας να κάνει ότι κάθε άλλος σκύλος. Τρέχει, παίζει και παρ' όλο το μικροσκοπικό της μέγεθος, είναι πολύ καλή στο άλμα εις ύψος. Με ένα σάλτο θα βρεθεί στην αγκαλιά σας στον καναπέ για να δείτε παρέα τηλεόραση. Εάν κόψατε το τσιγάρο πρόσφατα και θέλετε να απασχολείτε συνέχεια τα χέρια σας με κάτι, τότε η Πίρι μας είναι η σκυλίτσα σας, όπου και να βρίσκεστε θα είναι πάντα δίπλα σας για χάδι.
Εάν αγαπάτε τις βολτες με το αυτοκίνητο, δεν θα βρείτε καλύτερο συνοδηγό από τη μικρή μας που λατρεύει τις βόλτες με αυτοκίνητο και τις μεγάλες διαδρομές. Εάν θέλετε μία συντρoφιά που θα σας ακολουθεί παντού, η Πίρι μας με τα 4 κιλά της θα βρει μία αναπαυτική θέση στη τσάντα σας. Όσο για το πορτοφόλι σας, δεν θα ανησυχήσετε ποτέ ξανά γι'αυτό γιατί παρ' όλο το μικροσκοπικό της μέγεθος, θα γίνει ο φύλακας άγγελός σας. Σας αρέσει να αράζετε σπίτι με ένα καλό βιβλίο ή μια ταινία στην τηλεόραση; Τότε θα έχετε δίπλα σας μία ευτυχισμένη γούνινη μπάλα. Η αλήθεια είναι ότι η Πίρι θα προτιμούσε να είναι η μία και μοναδική σκυλίτσα στο σπίτι σας, αλλά δεν θα είχε καμία αντίρηση να μοιραστεί το κρεββάτι της και την αγάπη σας με μία γατούλα.
Λόγω του μεγέθους της και επειδή έχει ταλαιπωρηθεί πάρα πολύ, θα ήταν καλύτερο να γίνει μέλος μίας οικογένειας που αν υπάρχουν παιδιά, θα είναι μεγάλα. Η μικρή μας ειναι περίπου 2 χρονών, έχει κάνει όλες τις εξετάσεις της και είναι υγειέστατη και εμβολιασμένη. Θα δοθεί στειρωμένη ή με την προϋπόθεση να στειρωθεί.
Επικοινωνία akalliakouda@yahoo.gr, 6932312990

Via @adespoto.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου