Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

Χαρίζεται ο Πανέμορφος Γκούφυ !!!


Ο Γκούφυ βρέθηκε κακοποιημένος όταν ήταν τριών μηνών κουτάβι και από τότε βρίσκεται μαζί μας. Είναι ένα πολύ χαρούμενο, δραστήριο και τρυφερό ημίαιμο κόλεϊ, 3.5 ετών, που λατρεύει τους ανθρώπους και πραγματικά είναι ασυγκράτητος όταν μας βλέπει: θέλει συνέχεια αγκαλιές!! Το πόσο πολύ
επιθυμεί να βρεθεί σε μια οικογένεια όπου θα μπορεί συνεχώς να εκφράζει την ευγνωμοσύνη και την αγάπη του μόνο αυτός το ξέρει...
Βρίσκεται στο καταφύγιο της Ελευσίνας.


Τηλ επικοινωνιας:
Γαρυφαλια 6941594475 (ωρες 18:00-21:00)
Ροζινα 6942830897 (ωρες 18:00-21:00)


Ζωοφιλικός Σύλλογος Ελευσίνας & Εθελοντές
www.zse.gr
Αρ.Πρωτοδ.5637/03

Via @adespoto.gr

ΧΑΘΗΚΕ Η ΠΕΡΣΕΦΟΝΗ HELP!


ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ 30/08 ΧΑΘΗΚΕ Η ΠΕΡΣΕΦΟΝΗ ΘΗΛΥΚΙΑ ΓΑΤΟΥΛΑ ΣΤΕΙΡΩΜΕΝΗ ΗΜΙΑΙΜΗ ΣΙΑΜ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΧΑΡΑΥΓΗΣ ΣΤΗ ΔΑΦΝΗ. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ ΣΤΟ 6973442458. ΔΙΔΕΤΑΙ ΑΜΟΙΒΗ

Via @adespoto.gr

Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012

Kouklitsa


Χαρίζεται η κουκλίτσα. Είναι κουτάβι 50 ημερών, υγιέστατη, ήρεμη και χαδιάρα. Θα γίνει μικρού προς μεσαίου μεγέθους. Όποιος ενδιαφέρεται να την υιοθετήσει ας τηλεφωνήσει στο 6945534118. Φιλοζωικό Σωματείο Αγ. Παρασκευής, (Αρ. έγκρισης Πρωτοδικείου: 1274/91).

Via @adespoto.gr

Xreiazetai voithia


Ζητείται Άνθρωπος! Το σκυλάκι της φωτογραφίας είναι πόιντερ 2 ετών, τυφλό. Οι ιδιοκτήτες του τον εγκατέλειψαν μη θέλοντας να ασχοληθούν άλλο μαζί του. Πρέπει επειγόντως να βρεθεί γιʼ αυτόν ένα σπίτι γιατί δε μπορεί να ζήσει στο δρόμο. Αν κάποιος μπορεί να τον βοηθήσει θα επιτελέσει ένα πολύ μεγάλο καλό. Κι αυτός θα του χαρίσει όλη του την αγάπη κι ευγνωμοσύνη! Πληροφορίες: 6945534118. Φιλοζωικό Σωματείο Αγ. Παρασκευής, (Αρ. έγκρισης Πρωτοδικείου: 1274/91).

Via @adespoto.gr

Βρέθηκε σκυλιτσα


Βρεθηκε αυτο το μικρο ζουζουνακι στο Ιλιον κοντα στην Αγια Βαρβαρα στις 16/8/2012...Αν γνωριζετε κατι ή καποιον που μπορει να το εχασε παρακαλω ενημερωστε με γιατι δεν μπορω να την κρατησω για πολυ..Έχω ήδη ένα άλλο σκύλο ο οποίος θα επιστρεψει στις 3 Σεπτέμβρη.

Via @adespoto.gr

Χαρίζεται η Malou, ημίαιμο θηλυκό Λαμπραντόρ


Χαρίζεται η όμορφη Malou, ημίαιμο θηλυκό Λαμπραντόρ μόλις 2 χρονών. Είναι ήρεμη, φιλική και χαδιάρα. Είναι καλή συντροφιά αλλά και φύλακας στο σπίτι που θα την αγαπήσουν!Το αφεντικό της την παρατησε στο δρομο και τη φιλοξενουμε προσωρινα.
Αν ενδιαφέρεστε να την υιοθετήσετε παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας στο 2109945186 Γιώργος ή ar.irene@gmail.com

Via @adespoto.gr

ΕΠΕΙΓΟΝ!!! ΓΑΤΑΚΙΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΑΜΕΣΑ! ΥΙΟΘΕΤΗΣΤΕ Η' ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΤΕ ΕΝΑ!


ΓΑΤΑ ΜΕ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΤΗΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΠΟΛΥΣΥΧΝΑΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ, ΜΠΟΥΡΝΑΖΙ.
ΕΝΑ ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΣΚΥΛΟ ΚΑΙ ΔΥΟ ΠΑΤΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ!! ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΤΑ 5 ΠΟΥ ΑΠΟΜΕΝΟΥΝ.
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΒΟΗΘΗΣΤΕ!!!

Via @adespoto.gr

Sotos


Ο Σώτος είναι το πιο γλυκό κουτάβι στον κόσμο. Υπέροχος χαρακτήρας, ήρεμος, αγαπησιάρης. Ψάχνει ένα καλό σπίτι για να γλυτώσει από τα αυτοκίνητα και το δρόμο. Για να τον δείτε από κοντά, τηλεφωνείστε στο 6945534118. Φιλοζωικό Σωματείο Αγ. Παρασκευής, (Αρ. έγκρισης Πρωτοδικείου: 1274/91).

Via @adespoto.gr

βρέθηκαν Μαμά και 3 γατάκια


Καλησπέρα,

βρήκαμε μία υπέροχη μαμά με 3 μικρά γατάκια στο γκαράζ. Τα φιλοξενούμε τους τελευταίους 3 μήνες στο μπαλκόνι μας αλλά δυστυχώς λόγω και άλλων κατοικιδίων δεν μπορούμε να τα φιλοξενήσουμε για πολύ καιρό ακόμα.

Τα γατάκια είναι περίπου 4 μηνών και η μαμα περίπου 10-12 μηνών (την έχουμε στειρώσει)




Ευχαριστώ
Γιάννης
6944 214964

Via @adespoto.gr

ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ


χαριζεται ημιαιμο λαμπραντορ πληρως εμβολιασμενο με βιβλιαριο.πολυ καλη με μικρα παιδια υπακουη και παιχνιδιαρα.δωρο και το σπιτι και το κλουβι μεταφορας της.χαριζεται λογω αμεσης μετακομισης.

Via @adespoto.gr

Ο ΛΑΖΑΡΟΣ !!!


Ο ΜΙΚΡΟΣ ΡΟΥΝΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΛΙΣ 3 ΜΗΝΩΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΓΑΛΟΣ. ΧΑΡΗ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΚΑΛΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΧΤΥΠΗΣΕ ΚΑΙ ΕΒΓΑΛΕ ΤΟΝ ΓΟΦΟ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΦΟΒΗΣΜΕΝΟΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΛΑ!!!

Via @adespoto.gr

Ο ΡΟΜΕΛ ΨΑΧΝΕΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ (#25700/2005)


O Ρόμελ είναι ένας Γερμανικός Ποιμενικός περίπου 7-8 ετών. Φιλικός κ κοινωνικός με τους ανθρώπους κ τα πάει καλά με άλλα σκυλιά. Είναι υγιής, εμβολιασμένος κ στειρωμένος.
Θα δοθει με Συμβόλαιο Υιοθεσίας, Βιβλιάριο Υγείας κ microchip.
Τηλ για Υιοθεσια 694.4949.741
Φιλοζωικός Σύλλογος Ν.Φιλαδέλφειας (αρ.πρ.25700/2005)
www.friendsofanimals-nf.com

Via @adespoto.gr

Δήμητρα - KAZ Shelter


H Δήμητρα είναι ενα κοριτσάκι μόλις ενος ετους. Μέλη μας την βρηκαν να τρεχει στην οδο Χαμοστέρνας, αναμεσα απο τα αυτοκίνητα. Είναι ενα χαρούμενο κοριτσάκι χωρίς δείγματα άγχους αλλάι πάρα πολυ αδύνατη. Οι εξετασεις της παρόλα αυτα βγηκαν τέλειες :)

Via @adespoto.gr

Eυα - KAZ Shelter


Η Εύα αξίζει όσο τίποτ' άλλο ένα δικό της σπίτι και μια δικιά της οικογένεια. Η Λαμπραντορίνα μας είναι ένα γλυκύτατο πλάσμα που έχει τραβήξει τα πάνδεινα στους δρόμους. Όταν ήρθε στο καταφύγιο ήταν ένας κινούμενος σκελετός, ένα φοβισμένο πλάσμα, μία τυραννισμένη ψυχή. Η Εύα πάχυνε, στειρώθηκε, εμβολιάστηκε κι απλά πρέπει να παίρνει για την υπόλοιπη ζωή της τα χαπάκια της για να διατηρήσει την καλή της υγεία. Ημερ. γέννησης περίπου αρχές Ιανουαρίου 2011.Εύα, η γλυκιά Λαμπραντορίνα.

Via @adespoto.gr

Η μικρή Sylvie ψάχνει σπίτι/φιλοξενία!


Η Συλβί είναι μια πανέμορφη ραβδωτή κουταβούλα περίπου 4 μηνών. Είναι πολύ τρυφερή, πανέξυπνη και παιχνιδιάρα. Έχει κάνει το πρώτο της εμβόλιο και υπολογίζουμε ότι θα γίνει μεσαίου προς μεγάλου μεγέθους σκυλάκι. Επείγει να βρει σπίτι γιατί ζει σε μέρος όπου κινδυνεύει! Θα δοθεί σε υπεύθυνη οικογένεια εντός Αττικής, με συμβόλαιο υιοθεσίας, microchip, συμβουλές εκπαίδευσης και τη συμφωνία να στειρωθεί όταν φτάσει στην κατάλληλη ηλικία.

Πληροφορίες: 6982977330, huppydogs@yahoo.gr, www.fazoo.gr

Fazoo Φάρμα Αδέσποτων Ζώων
Α.Π. 2728/2011

Via @adespoto.gr

Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012

Ο ΕΡΜΗΣ ΨΑΧΝΕΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ (#25700/2005)


Ο Ερμής είναι ένας γκριφονάκος περίπου 1,5-2 ετών κ μεσαίο μέγεθος, περίπου 20 κιλά. Είναι φιλικός κ παιχνιδιάρης κ τα πάει καλά με άλλα σκυλάκια. Τα πάει καλά κ με γατούλες.
Είναι υγιής, εμβολιασμένος κ στειρωμένος. Θα δοθεί με Συμβόλαιο Υιοθεσίας, Βιβλιάριο Υγείας κ microchip.
Τηλ για Υιοθεσια 694.4949.741
Φιλοζωικός Σύλλογος Ν.Φιλαδέλφειας (αρ.πρ.25700/2005)
www.friendsofanimals-nf.com

Via @adespoto.gr

ΒΡΕΘΗΚΕ ΜΑΛΤΕΖ-ΓΚΡΙΦΟΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ


ΒΡΕΘΗΚΕ ΑΡΣΕΝΙΚΟ ΛΕΥΚΟ ΜΑΛΤΕΖ ΓΚΡΙΦΟΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΟ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΛΑΠΕΙ ΑΠΟ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΕΡΙΟΧΗ.ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΦΡΕΣΚΟΚΟΥΡΕΜΕΝΟΣ.ΑΝ ΔΕΝ ΒΡΕΘΕΙ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΘΑ ΔΟΘΕΙ ΜΕ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΥΙΟΘΕΣΙΑΣ.ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΖΩΟΦΙΛΩΝ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ.

Via @adespoto.gr

Η Louisa ψάχνει σπίτι!


Η Λουίζα είναι μια πανέμορφη σκυλίτσα περίπου 1 έτους. Έχει εξαιρετικό χαρακτήρα, είναι πολύ γλυκιά, τρυφερή, λατρεύει τα χάδια και είναι πολύ καλή με τα παιδιά. Περπατάει πολύ καλά στη βόλτα με το λουρί και τα πηγαίνει καλά με τα άλλα σκυλιά. Είναι υγιής και αναζητεί μια παντοτινή αγκαλιά. Θα δοθεί για υιοθεσία σε υπεύθυνη οικογένεια με συμβόλαιο υιοθεσίας και microchip.

Πληροφορίες: 6982977330, huppydogs@yahoo.gr, www.fazoo.gr

Δώρο σε όποιον την υιοθετήσει ένα μάθημα εκπαίδευσης (ισχύει εντός Αθηνών)

Fazoo Φάρμα Αδέσποτων Ζώων
Α.Π. 2728/2011

Via @adespoto.gr

Η ΜΙΛΦΕΙΓ ΨΑΧΝΕΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ (#25700/2005)


Η Μιλφέιγ είναι μια θηλυκιά μικρόσωμη σχετικά σκυλίτσα περίπου 10-12 κιλά κ ενός έτους. Ένα φιλικό κ γλυκό σκυλάκι που έχει λίγη ανασφάλεια κ θέλει λίγο χρόνο να αφεθεί. Όταν όμως νοιώσει άνετα σας τρελαίνει στις αγκαλιές κ τα φιλιά.
Τα πάει καλά με άλλα σκυλάκια.
Είναι υγιέστατη κ εμβολιασμένη κ θα δοθεί με Συμβόλαιο Υιοθεσίας, Βιβλιάριο Υγείας, Στειρωμένη κ με microchip.

Τηλ για Υιοθεσία: 694.4949741
Φιλοζωικός Σύλλογος Ν. Φιλαδέλφειας (αρ.πρ.25700/2005)
www.friendsofanimals-nf.com

Via @adespoto.gr

Ο Άρης- το πιο καλόβολο σκυλάκι του καταφυγίου ψάχνει την δική του οικογένεια !


Ο Άρης βρέθηκε παρατημένος στην Ελευσίνα όπου δεχόταν επιθέσεις και αναγκαστικά περισυνελέγη. Είναι 5.5 χρονών, έχει ξεπεράσει διάφορες περιπέτειες με την υγεία του και τώρα έχει συνέλθει πλήρως! 35 κιλά περίπου, εάν και λίγο ντροπαλός, είναι πολύ φιλικός προς ανθρώπους και ζώα. Είναι ήσυχος, καθόλου υπερκινητικός, του αρέσουν οι ξάπλες και απολαμβάνει πολλές ώρες ύπνου την ημερά, όμως είναι πάντα
έτοιμος για τις βόλτες του και καλός φύλακας.

Via @adespoto.gr

Η ΛΑΚΤΑ ΨΑΧΝΕΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ (ΑΡ.25700/2005)


Η Λάκτα είναι μια θηλυκιά μικρόσωμη σχετικά σκυλίτσα περίπου 10-12 κιλά κ ενός έτους. Ένα φιλικό κ γλυκό σκυλάκι.Τα πάει καλά με άλλα σκυλάκια. Είναι υγιέστατη κ εμβολιασμένη κ θα δοθεί με Συμβόλαιο Υιοθεσίας, Βιβλιάριο Υγείας, Στειρωμένη κ με microchip.
Τηλ για Υιοθεσία: 694.4949741
Φιλοζωικός Σύλλογος Ν. Φιλαδέλφειας (αρ.πρ.25700/2005)
www.friendsofanimals-nf.com

Via @adespoto.gr

Ο Romeo ψάχνει σπίτι!


Ο Ρομέο είναι ένας κούκλος, με εντυπωσιακή κορμοστασιά και εκφραστικό βλέμμα. Είναι περίπου 2 ετών, υγιής, εμβολιασμένος και στειρωμένος. Ξέρει να βγαίνει βόλτα με λουρί, είναι κύριος στο αυτοκίνητο αλλά και γενικώς! Είναι πολύ καλός με τα θηλυκά σκυλιά και προστατευτικός. Περιμένει να τον γνωρίσετε από κοντά ώστε εκείνος να κερδίσει την αγάπη σας κι εσείς έναν υπέροχο σύντροφο!

Πληροφορίες: 6982977330, huppydogs@yahoo.gr, www.fazoo.gr

Δώρο σε όποιον τον υιοθετήσει ένα μάθημα εκπαίδευσης.

Fazoo Φάρμα Αδέσποτων Ζώων
Α.Π. 2728/2011

Via @adespoto.gr

O Σίλβιο ψάχνει σπίτι. Ζωοφιλική Ένωση Ηλιούπολης


Ο Σίλβιο είναι ένας κοινωνικότατος γατούλης που γεννήθηκε τέλος Μαρτίου. Η ουρίτσα του ήταν αρκετά τραυματισμένη και έπρεπε να κοπεί ένα μεγάλο μέρος της. Τρελλαίνεται για παιχνίδια αλλά και για αγγαλιές. Του αρέσει να δίνει πολλά φιλιά!

Θα δοθεί μόνο εντός Αττικής, για μέσα στο σπίτι με την προϋπόθεση να στειρωθεί όταν φτάσει στην ηλικία των 7 μηνών. Ο νέος γονιός αναλαμβάνει το κόστος του microchip και της στείρωσης. Τηλ. 6976131680
ΖΩΟΦΙΛΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ, ΑΡ. ΕΓΚ. ΠΡ. 5194/1997

Via @adespoto.gr

Λούσυ...Μια Σκυλίτσα με πολύ Γλυκό χαρακτήρα που θα σας ενθουσιάσει!


Η Λούσυ βρέθηκε όταν ήταν κουτάβι μαζί με τα έξι αδερφάκια της όλα δηλητηριασμένα από φόλα. Μόνο αυτή κατάφερε να επιβιώσει και από τότε περιμένει να υιοθετηθεί...
Είναι πλέον 4 ετών, στειρωμένη, μια σκυλίτσα με ήπιο και πολύ γλυκό χαρακτήρα, που απολαμβάνει την επαφή με τους ανθρώπους εκδηλώνοντας διακριτικά την χαρά της και πολύ φιλική
προς τα άλλα ζώα.
Τηλέφωνα επικοινωνίας:
Ροζίνα τηλ. 6942 830897 (18.00-21.00)• Μυρτώ τηλ. 6945 951238• Γαρυφαλιά τηλ. 6941 594475 (18.00-21.00)
Ζωοφιλικός Σύλλογος Ελευσίνας & Εθελοντές
www.zse.gr
Αρ.Πρωτοδ.5637/03

Via @adespoto.gr

Η Αναστασια ψάχνει σπίτι. Ζωοφιλική Ένωση Ηλιούπολης


Η Αναστασία παρατήθηκε με τον αδελφό της σε ένα κλουβάκι μεταφοράς. Γεννήθηκε αρχές Μαρτίου. Ειναι κοινωνικότατη και με ανθρώπους και με άλλες γατες. Θα δοθεί μόνο εντός Αττικής, για μέσα στο σπίτι με την προϋπόθεση να στειρωθεί όταν φτάσει στην ηλικία των 7 μηνών. Ο νέος γονιός αναλαμβάνει το κόστος του microchip και της στείρωσης. Τηλ. 6976131680
ΖΩΟΦΙΛΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ, ΑΡ. ΕΓΚ. ΠΡ. 5194/1997



Via @adespoto.gr

O Kόλιν ψάχνει σπίτι. Ζωοφιλική Ένωση Ηλιούπολης


Ο Κόλιν παρατήθηκε με την αδελφή του σε ένα κλουβάκι μεταφοράς. Γεννήθηκε αρχές Μαρτίου. Ειναι κοινωνικότατος και με ανθρώπους και με άλλες γατες. Του αρέσει να γυρίζει ανάσκελα για να του χαιδεύετε την κοιλίτσα του. Το ένα ματάκι του είναι θολό και δεν βλέπει καλά.

Θα δοθεί μόνο εντός Αττικής, για μέσα στο σπίτι με την προϋπόθεση να στειρωθεί όταν φτάσει στην ηλικία των 7 μηνών. Ο νέος γονιός αναλαμβάνει το κόστος του microchip και της στείρωσης. Τηλ. 6976131680
ΖΩΟΦΙΛΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ, ΑΡ. ΕΓΚ. ΠΡ. 5194/1997

Via @adespoto.gr

Χαριζεται ελληνικος ποιμενικος


Χαριζεται ημιαιμος ελληνικος ποιμενικος 40 ημερων, θυληκο. Θα γινει μεσαιου μεγεθους. Φιλοζωικο Σωματειο Νικαιας Κερατσινιου
Α.Π. 4176/2009

Via @adespoto.gr

Χαρίζεται ημίαιμο λαμπραντορ


Χαριζουμε ένα πλήρες εμβολιασμένο σκυλάκι με βιβλιάριο υγείας που είναι περίπου 2 μηνών.Το ονομάζουμε Ορφέα καί το χρώμα του είναι ανοιχτό μπέζ. Πρόκειται για ένα ημίαιμο λαβπραντόρ.Επιπλέον είναι αρσενικό μεσαίου μεγέθους και παιχνιδιάρικο.Σε περίπτωση που ενδιαφέρεστε παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 2610-430298.
(Προτιμούμε η οικογένεια που ενδιαφέρεται για το μικρό φίλο μας να κατοικεί στην Πάτρα έτσι ώστε να μαθαίνουμε ευκολότερα νέα του.)

Via @adespoto.gr

Χαριζεται γατακι


Το μωρο ειναι αγορακι εναμιση μηνων περιπου. Γεννηθηκε με μια ανωμαλια στα κατω ακρα, του λειπουν τα πατουσακια. Ωστοσο, ειναι ενα πολυ ανεξαρτητο γατακι, μπορει να στηριχτει και να περπατησει μονο του, να φαει, να παιξει και να κανει τις αναγκες του κανονικα στην αμμο. Ειναι πολυ παιχνιδιαρης και χαδιαρης. Εχει αποπαρασιτωθει και εχει κανει τα εμβολια του. Ειναι κριμα αυτη η ατυχια να του στερησει ενα σπιτακι γιατι δεν εχει τιποτα να ζηλεψει απο τα υπολοιπα γατακια. Φιλοζωικο Σωματειο Νικαιας Κερατσινιου
Α.Π. 4176/2009

Via @adespoto.gr

Χαριζεται ημιαιμο λαμπραντορ


Χαριζεται ημιαιμο λαμπραντορακι περιπου 4 μηνων μαυρου χρωματος αρσενικο. Φιλοζωικο Σωματειο Νικαιας Κερατσινιου Α.Π. 4176/2009

Via @adespoto.gr

Χαριζονται γατακια


Χαριζονται πανεμορφα γατακια. 5 γατακια 5 μηνων και 3 γατακια 2 μηνων ποικιλοχρωμα και μονοχρωμα χνουδωτα και λεια, παιχνιδιαρικα και ηρεμα.
Φιλοζωικο Σωματειο Νικαιας Κερατσινιου
Α.Π. 4176/2009

Via @adespoto.gr

Χαριζεται ρωσικο τεριε


Χαριζεται ρωσικο τεριε, αρσενικο, 7 ετων, περιπου 45 κιλα. Ειναι συνηθισμενος σε εσωτερικο χωρο, καταλληλος για φυλακας Φιλοζωικο Σωματειο Νικαιας Κερατσινιου Α.Π. 4176/2009

Via @adespoto.gr

Ο Spooky ψάχνει σπίτι!


Ο Spooky είναι ένας κούκλος περίπου 2,5 χρονών, μεσαίου μεγέθους. Είναι πολύ κοινωνικός, υπάκουος, χαδιάρης και έχει καλές σχέσεις με τα άλλα σκυλιά. Ένα πολύ καλόκαρδο και τρυφερό σκυλάκι που έχει βοηθήσει στο παρελθόν ακόμα στο μεγάλωμα ορφανών νεογέννητων γατιών!

Πληροφορίες: 6982977330, huppydogs@yahoo.gr, www.fazoo.gr

Δώρο σε όποιον τον υιοθετήσει ένα μάθημα εκπαίδευσης (ισχύει εντός Αθηνών)

Fazoo Φάρμα Αδέσποτων Ζώων
Α.Π. 2728/2011

Via @adespoto.gr

Η Μαργαρίτα ψάχνει σπίτι!


Η Μαργαρίτα είναι μια γλυκύτατη σκυλίτσα περίπου 3 ετών που βρέθηκε στο δρόμο μαζί με τα μωρά της, στο Πόρτο Ράφτη. Τα μικρά της υιοθετήθηκαν και τώρα χρειάζεται κι αυτή μια μόνιμη αγκαλιά. Είναι πολύ τρυφερή, καλή με τα άλλα σκυλιά και παιχνιδιάρα. Ξέρει να βγαίνει βόλτα με λουρί και να μετακινείται με το αυτοκίνητο χωρίς πρόβλημα. Είναι στειρωμένη και εμβολιασμένη. Η κούκλα αυτή ψάχνει μια οικογένεια να την αγαπήσει για πάντα!

Πληροφορίες: 6982977330, huppydogs@yahoo.gr, www.fazoo.gr

Δώρο σε όποιον την υιοθετήσει ένα μάθημα εκπαίδευσης (ισχύει εντός Αθηνών)

Fazoo Φάρμα Αδέσποτων Ζώων
Α.Π. 2728/2011

Via @adespoto.gr

Ο Δημήτρης ψάχνει σπίτι!


Ο Δημήτρης βρέθηκε έξω από ένα pet shop σε άσχημη κατάσταση, πολύ αδύναμος και υποσιτισμένος. Είναι ένας υπέροχος σκυλάκος, κούκλος και με καταπληκτικό χαρακτήρα. Είναι καλός στη βόλτα με λουρί και στο αυτοκίνητο, τα πηγαίνει καλά με αρσενικά και θηλυκά σκυλιά και είναι πολύ γλυκός και τρυφερός. Είναι 8-9 ετών, υγιής και μεσαίου μεγέθους. Θα δοθεί για υιοθεσία σε υπεύθυνη οικογένεια, με συμβόλαιο υιοθεσίας και την προϋπόθεση τοποθέτησης microchip.

Πληροφορίες: 6982977330, huppydogs@yahoo.gr, www.fazoo.gr

Δώρο σε όποιον τον υιοθετήσει ένα μάθημα εκπαίδευσης (ισχύει εντός Αθηνών)

Fazoo Φάρμα Αδέσποτων Ζώων
Α.Π. 2728/2011

Via @adespoto.gr

ΚΟΥΤΑΒΑΚΙΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΣΠΙΤΙ (ΑΡ.25700/2005)


Κουταβάκια ψάχνουν Υπεύθυνες Οικογένειες.
Ειναι ολα υγιη, εμβολιασμενα κ αποπαρασιτωμενα. Θα γινουν μεσαιο μεγεθος.

Θα δοθούν με Συμβόλαιο Υιοθεσίας που θα υποχρεώνει να στειρωθούν στην κατάλληλη ηλικία, Βιβλιάριο Υγείας κ Microchip.
Τηλ για Υιοθεσία: 694 4949 741
Φιλοζωικός Σύλλογος Ν. Φιλαδέλφειας (Αρ.Πρ.25700/2005)
www.friendsofanimals-nf.com

Via @adespoto.gr

βρεθηκε


Το σκυλάκι είναι νεαρό, αρσενικό, και μοιάζει με ημίαιμο κυνηγόσκυλο, είναι μεσαίου μεγέθους προς μικρό, και είναι πολύ φιλικό, φοβάται όμως τους θορύβους (όπως και τα περισσότερα σκυλιά) το σκυλάκι χαρίζεται, το έχω και το προσέχω αυτή τη στιγμή

Via @adespoto.gr

Επείγει η υιοθεσία μιας πολύ μικρής γατούλας.


Βρήκα ένα πολυ μικρό γατάκι το δρόμο. Το περιποιήθηκα όσο μπορούσα όμως πρέπει να φύγω εκτός πόλης. Επείγει η υιοθεσία της. Βρισκεται έξω και αμφιβάλλω αν το ταίζει κάποιος :( παρακαλώ πολύ, βοηθείστε

Via @adespoto.gr

Χαρίζονται 2 κουταβομωράκια!!!!


Τα μικρά κουταβάκια βρέθηκαν παρατημένα στο γνωστό χώρο πια εγκατάλειψης το ποταμι απο φιλοζωο συμπολίτη μας, που ευαισθητοποιήθηκε και τα πήρε σπίτι του. Το βλέμα τους τα λέει όλα... δεν καταλαβαίνουν τι έγινε & τα πήραν απο τη μαμα τους... Ειναι και τα 2 αρσενικά περίπου 30 ημερών και μαλλον θα γίνουν μεγάλου μεγέθους. Αναζητούν την παντοτινή τους οικογένεια & θα δοθούν με συμβόλαιο υιοθεσίας και υποχρεωτική τοποθέτηση microchip, σύμφωνα με τον νόμο 4039/2012 . Εαν ενδιαφέρεστε να βαλετε ενα απο τα μικρούλια ή & τα δύο στη ζωή σας επικοινωνήστε με το τηλ. 6973331420 ή στείλτε email στο dogs.adoptions@gmail.com. Φιλοζωικό Σωματείο Λάρισας Anim.A.L. (Animal Adoptions Larissa). Αριθμός Πρωτοδικείου 497/2012

http://www.facebook.com/media/set/?set=a.401833096532817.85955.323996427649818&type=3

Via @adespoto.gr

Βρεθηκε Γατακι-Θεσ/νικη Κατω Τουμπα


βρεθηκε χτες το βραδυ η μικρη γατουλα η οποια πρεπει να εφυγε απο σπιτι.

Via @adespoto.gr

χαθηκε η Συρα


ΘΙΒΕΤΙΑΝΟ ΠΕΚΙΝΟΥΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΕΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΥΡΑ,ΧΑΘΗΚΕ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 25 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ,ΣΤΗΝ ΑΧΑΡΝΩΝ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΑΓ.ΝΙΚΟΛΑΟ.ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΜΙΑΣ ΚΥΡΙΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΗΣ.ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΟΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΔΕΙ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ ΣΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ 6940547587-6955269339.Η ΚΥΡΙΑ ΔΙΝΕΙ ΑΜΟΙΒΗ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ Η ΣΚΥΛΙΤΣΑ ΤΗΣ!!!!!!!!!!!

Via @adespoto.gr

Τρίτη 28 Αυγούστου 2012

Γλίτωσε απο το κολαστήριο στη Δάφνη και ψάχνει για παράδεισο


Η Γκίζα έζησε την κόλαση, αλλά επιβίωσε. Ήταν ένα απο τα σκυλιά ενός ναρκομανή συλλέκτη σκύλων.  Όμως τώρα κοιτάμε στο μέλλον και ψάχνουμε για τα καλύτερα! Η Γκίζα μας είναι ένα καλόβολο πλάσμα, το οποίο όμως φοβάται ακόμα τους ανθρώπους. Δείχνει οτι έχει διάθεση να ξεπεράσει τη φοβία της, παρ' όλ' αυτά χρειάζεται κάποιον άνθρωπο που να ξέρει πώς να βοηθάει φοβικά σκυλιά. Είναι μικροσωμούλα, ούτε 10 κιλά και είναι περίπου 3 ετών. Έχει ερλιχίωση, όμως παίρνει θεραπεία και σε λίγο καιρό θα είναι καλά. Παρόλη την περιπέτεια που έχει ζήσει είναι πολύ πιστή σε αυτούς που την φροντίζουν, είναι φιλική με άλλα σκυλιά και με γάτες (που δεν τρέχουν) και έχει φοβερό ταλέντο στο να δημιουργεί χαμόγελα. Της λείπουν τα μπροστινά δοντάκια ανάμεσα στους πάνω κυνόδοντες, όμως αυτό δεν την εμποδίζει καθόλου στο φαγητό. Επίσης είναι τσιπαρισμένη και στειρωμένη και δίνεται μόνο με συμβόλαιο υιοθεσίας.

Via @adespoto.gr

Δαβίδ(& Γολιάθ), 2 κούκλοι για φάγωμα


Τα γλυκά μας αγοράκια είναι περίπου 5 μηνών. Τα ονομάσαμε έτσι, γιατί παρόλο που είναι αδερφάκια, ο Γολιάθ είναι σχεδόν διπλάσιος σε μέγεθος.Δίνονται μόνο για μέσα σε σπίτι, με προυπόθεση να στειρωθούν όταν φτάσουν 6 μηνών. Πληροφορίες στο 6944539442 ή στο floisvoscats@gmail.com

Via @adespoto.gr

Τσιπ (& Ντέηλ), 2 μικρά-μικρά τιγράκια


Τα τιγράκια μας βρέθηκαν παρατημένα μαζί με την αδερφούλα τους σε ένα κήπο. Ήταν άρρωστα και τα 3, αλλά με αντιβίωση είναι όλα πλέον καλά. Είναι αρσενικά, περίπου 2 μηνών και θα δοθούν μαζί ή χωριστά,αποκλειστικά για σπίτι και με την προυπόθεση να στειρωθούν όταν φτάσουν στην κατάλληλη ηλικία. Πληροφορίες στο 6944539442 ή στο floisvoscats@gmail.com

Via @adespoto.gr

Κάλι, μαύρη ημιμακρύτριχη θεά


Η γλυκιά μας Κάλι βρέθηκε παρατημένη μαζί με τα 2 αδερφάκια της σε ένα κήπο. Ήταν άρρωστα και τα 3, αλλά με αντιβίωση είναι όλα πλέον καλά. Το ένα της ματάκι δυστυχώς δεν καταφέραμε να το σώσουμε, αλλά δεν φαίνεται να την νοιάζει, μιας και είναι ένα παιχνιδιάρικο μωρό που δεν υστερεί σε τίποτα.Είναι περίπου 2 μηνών και θα δοθεί αποκλειστικά για σπίτι και με την προυπόθεση να στειρωθεί όταν φτάσει στην κατάλληλη ηλικία. Πληροφορίες στο 6944539442 ή στο floisvoscats@gmail.com

Via @adespoto.gr

Ντέηλ (& Τσιπ), 2 μικρά-μικρά τιγράκια


Τα τιγράκια μας βρέθηκαν παρατημένα μαζί με την αδερφούλα τους σε ένα κήπο. Ήταν άρρωστα και τα 3, αλλά με αντιβίωση είναι όλα πλέον καλά. Είναι αρσενικά, περίπου 2 μηνών και θα δοθούν μαζί ή χωριστά,αποκλειστικά για σπίτι και με την προυπόθεση να στειρωθούν όταν φτάσουν στην κατάλληλη ηλικία. Πληροφορίες στο 6944539442 ή στο floisvoscats@gmail.com

Via @adespoto.gr

Η ΥΠΑΚΟΥΗ ΑΘΗΝΑ!


Η Αθηνά βρέθηκε στον Ασπρόπυργο δεμένη σε ένα δέντρο.Μόλις την λύσσαμε μας πήρε απο πίσω και ήταν αδύνατον να την αφήσουμε.Μας έκανε εντύπωση το πόσο υπάκουη ήταν και δεν έφευγε απο δίπλα μας.Φαίνεται την είχε εκπαιδεύσει καλά ο προηγούμενος.Είναι πολύ χαριτωμένη , θηλυκιά, στειρωμένη, την εμβολιάσαμε και της περάσαμε και τσιπ.Εξετάστηκε κιόλας και βγήκε πεντακάθαρη.Δυστυχως λογω έλλειψης χώρου είναι στο καταφύγιο και ψάχνουμε οικογένεια για την καταπληκτική μας Αθηνά.Τηλ. επικοινωνίας 6973 741 700.

Via @adespoto.gr

Η ΚΟΥΤΑΒΙΝΑ ΝΑΟΜΙ ΨΑΧΝΕΙ ΣΠΙΤΙ!


Το Ναομάκι βρέθηκε στον Ν.Κοσμο παρατημένη προφανως, στις 23/7 , είναι πέντε μηνών και θα γίνει μεσαίου μεγέθους.Είναι τσιπαρισμένη και σε λίγες μέρες θα εμβολιαστεί (αρ.τσιπ 968000010018595).Θα δωθει με συμβόλαιο υιοθεσιας και με την προυπόθεση να στειρωθεί την κατάλληλη ηλικία.Τηλ. επικοινωνιας 6973 741 700

Via @adespoto.gr

Η ΦΑΙΔΡΑ ΕΠΕΙΓΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΣΠΙΤΙ!


Η μικρή Φαίδρα υιοθετήθηκε πριν ενάμιση μήνα και πριν λίγες μέρες μας την γυρίσαν πίσω.Βλέπεται ήταν αρκετα κουτάβι για την κοπέλα που την πήρε, ή μάλλον για να το πω καλύτερα ήθελε να πάει διακοπές και το κουτάβι της ειχε διαλύσει τα σχέδιά.Πλέον είναι 4 μηνών, εμβολιασμένη και τσιπαρισμένη.Αυτη τη στιγμή φιλοξενείται απο τα παιδια που την βρήκαν.Δυστυχως τα δικά τους σκυλιά δεν το δέχονται με αποτέλεσμα αυτο να κάθεται σε μια γωνίτσα φοβισμένο.Θα δωθεί με συμβόλαιο υιοθεσίας και με την προυπόθεση οτι θα στειρωθεί στην κατάλληλη ηλικία.Αρ. τσιπ 968000010057056. Τηλ. επικοινωνίας 6973 741700

Via @adespoto.gr

Χάθηκε θηλυκό Husky


Χάθηκε στις 15 Αυγούστου στην περιοχή της Νεράιδας στη Λάρισα θηλυκό Χάσκι, καθαρόαιμο, δυόμισι χρονών, κοντότριχο, χρώματος απαλό μπεζ με καφέ στην περιοχή της πλάτης και γαλάζια μάτια. Το όνομά της είναι Shiro (Σίρο). Μας λείπει πάρα πολύ, γι'αυτό και ΔΙΝΕΤΑΙ ΑΜΟΙΒΗ σε όποιον τη βρει ή δώσει σοβαρή πληροφορία (π.χ. που βρίσκεται).

Via @adespoto.gr