Σάββατο 30 Ιουνίου 2012

ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ Η ΜΑΥΡΗ ΚΑΛΛΟΝΗ ΝΕΡΙ


Πρέπει να γεννήθηκαστον δρόμο πέρυσι την άνοιξη (Μαϊο 2011). Το σίγουροείναι ότι όταν ήμουν ενός μηνός ή κάτιτέτοιο κάποιος με άφησε σε μιαν αυλήόπου φιλοξενούνταν και άλλα μεγαλύτερασκυλάκια. Στην αρχή δεν με πολυσυμπαθούσαναλλά τελικά τα κατάφερα και με δέχτηκανστην οικογένεια.
Πέρασα δύσκολα γιατίδεν υπήρχε άνθρωπος να μας φροντίζεικαθημερινά και να τα μαλώνει, οπότεαναγκαστικά τα έκανα όλα μόνη μου. Έτσιέμαθα όμως πολλά για τα σκυλιά καιπροσαρμόζομαι άνετα σε κάθε σκυλοκατάσταση!
Με ανθρώπους είμαιεπιφυλακτική στην αρχή αλλά τρυφερή κιεκδηλωτική στη συνέχεια. Με φοβίζουνακόμα κάποια πραγματάκια στην πόλη αλλάτο παλεύω. Απ'ό,τι λένε, παρότι λίγοζωηρούλα είμαι υπάκουη και μαθαίνω πολύγρήγορα.
Προς το παρόν φιλοξενούμαισε διαμέρισμα στην Αθήνα μαζί με άλλασκυλάκια . Ονειρεύομαι όμως την δικήμου οικογένεια! Τώρα είμαι ενός έτους,περίπου 22 κιλά, στειρωμένη, με τα εμβόλιάμου και αριθμό μικροτσίπ 276094180071012. Γιαπερισσότερες πληροφορίες, τηλ. 6983097435 ήστο email:katerinasspathi@gmail.com

Via @adespoto.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου