Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012

Μπένι: The famous Benny Hill (alarm)Show σε αποκλειστικότητα…


(Ο Μπένι Χιλ (κατά κόσμον Alfred Hawthorne Hill), ήταν Άγγλος κωμικός, διάσημος για την εκπομπή του The Benny Hill Show.)
Με τον Μπεν στο σπίτι σας, θα έχετε σε αποκλειστικότητα καθημερινά την μετάδοση του πιο συναρπαστικού «σοου», φύλαξης και προστασίας…Ο 14 μηνών ημιαιμος Βέλγος, δεν χαρίζει κάστανα σε όσους δεν έχουν καλούς σκοπούς. Με τους ανθρώπους του είναι διαχυτικός, παιχνιδιάρης, γλυκός και «ζουζουνιαρης», όμως, έχοντας πολύ αναπτυγμένο το ένστικτο της προστασίας όσων αγαπά, μπορεί να μεταμορφωθεί σε φύλακα άγγελο σας, ανά πάσα στιγμή….
Έχει άριστη σπιτική ανατροφή, συμβιώνει με παιδιά και με σκυλιά, αν και μεσαίου μεγέθους, είναι ακαταμάχητος συνδυασμός συντρόφου και φύλακα.
Θα υιοθετηθεί αυστηρά εντός αττικής, στειρωμένος, με βιβλιάριο υγείας, ταυτότητα, μικροτσίπ (ν.4039/2012)και υπεύθυνη δήλωση υιοθεσίας από τον σύλλογο «Φίλοι των ζώων Χαλανδρίου»(7064/02)
Τηλεφωνήστε στην Όλγα στα (vod)6945386096 & (cosmo)6986008025 (παράκληση: όταν δεν απαντώ αφήστε γραπτό μήνυμα) η στο email olgazoa@yahoo.gr η στην ιστοσελίδα www.filoizoon.gr.

Via @adespoto.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου