Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012

Παμούκ: λευκός «βαμβακένιος» για…όσους ξέρουν απο..ιππότες!!


(Ορχάν Παμούκ νομπελίστας Τούρκος συγγραφέας)
Πήρε το όνομα του γιατί «παμούκ» στα τούρκικα σημαίνει βαμβάκι-άσπρο.
Ένας ξεχωριστός τετραποδος σύντροφος για όσους ξερόυν να συμβιώνουν με μυικα δυνατά σκυλιά που έχοντας εκπληκτικές και πολλές ικανότητες, γυρεύουν το…δάσκαλο τους!!!
Αναμφισβήτητα είναι καταπληκτικός φύλακας του χώρου αλλά και των ανθρώπων του. Θέλει σωστούς και σταθερούς χειρισμούς στη διάρκεια της βόλτας γιατί, έχει «χοντρό θέμα» με τα…δίτροχα!! Γίνεται απρόβλεπτος με τα ποδήλατα, τα μηχανάκια αλλά και τα γρήγορα αυτοκίνητα. Ενώ με τον άνθρωπο του είναι συντροφικός και εκδηλωτικός, ένα στη κυριολεξία «βούτυρο» θέλει καθοδήγηση μέχρι να ξεπεράσει τα όποια αρνητικά του βιώματα..(και μην πείτε ότι δεν ξεπερνιουνται, η ιστορία τόσων υιοθετημένων αποδεικνύει περίτρανα ότι…όλα γίνονται!!!
Με τα θηλυκά σκυλιά, όντας ακόμη αστειρωτος, είναι άψογος και πολυ.. διαχυτικος, σε σχέση με τα αρσενικά που δεν τα προτιμά.
Ο 2χρονος ακαταμάχητος Παμουκ είναι πρόκληση για όποιον αναζητά έναν ρωμαλέο σκύλο, πιστό σύντροφο και φύλακα.
Θα υιοθετηθεί αυστηρά εντός αττικής, στειρωμένος,(κατόπιν συνεννόησης) με βιβλιάριο υγείας, ταυτότητα, μικροτσίπ (ν.4039/2012)και υπεύθυνη δήλωση υιοθεσίας από τον σύλλογο «Φίλοι των ζώων Χαλανδρίου»(7064/02)
Τηλεφωνήστε στην Όλγα στα (vod)6945386096 & (cosmo)6986008025 αλλά και στην Ελένη στο 2106814276 (παράκληση: όταν δεν απαντώ αφήστε γραπτό μήνυμα) η στο email olgazoa@yahoo.gr η στην ιστοσελίδα www.filoizoon.gr.

Via @adespoto.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου