Σάββατο 30 Ιουνίου 2012

βοηθηστε την νεφελη μας


Ε ναι λοιπον...θαυματα γινονται..αρκει να ανοιξουμε τα ματια μας και να τα δουμε! Και προσοχη..τα ματια της ψυχης ειναι αυτα που χρειαζονται εδω!!!!!!

Η Νεφελη 8 μηνων κουταβουλα παρατημενη στους τελειως αφιλοξενους δρομους ενος χωριου, με ψωρα, να περιπλανιεται εξουθενωμενη καθως ολοι την εδιωχναν...για να μην κολλησουν...αλλά καποιος ξεχασε μαλλον να τους πει ότι η κακία και αναισθησια, απο τα οποια αυτοι πασχουν, ειναι σοβαροτερες ασθενειες απο την ψωρα της σκυλιτσας...

Το κοριτσακι μας φιλοξενειται, ολοκληρωσε και την θεραπεια της και πλεον όντας εντελώς καλά ποζάρει για να σας δειξει την ομορφια της!!!!
Γλυκια όσο δεν φανταζεστε, κοινωνικοποιημενη με τα αλλα σκυλια καθως ζει με αλλα 4 στο σπιτι φιλοξενειας της, εχοντας τεραστια περισσευματα αγαπης να σας χαρισει...Εσεις εχετε λιγο χωρο στο σπιτι και βασικοτερα στην καρδια σας για αυτην?
Η Νεφελιτσα μας περιμενει με τεραστια ανυπομονησια τους γονεις της..που θα την παρουν και θα την αγαπουν πολυ οπως της αξιζει! Θελει ανθρωπους που θα την κανουν να ξεχασει τελειως ολη την ασχημη περιπετεια που ειχε..και ολα να γινουν πια σαν ενα κακο ονειρο...

Αν ενδιαφερεστε, 6983430144, 6947779880, 6981150084

Θ δοθει με συμβολαιο υιοθεσιας φυσικα..τετοιο κελεπουρι σιγα μην παει οπου να ναι!

Via @adespoto.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου